Ανάγκαζε τη σύζυγό του να κάνει σeξ με τον 11χρονο γιο της για να τους βλέπει (βίντεο) | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ανάγκαζε τη σύζυγό του να κάνει σeξ με τον 11χρονο γιο της για να τους βλέπει (βίντεο)

17:28 | 7/11/19

Ο 72χρονος είχε ασελγήσει στο παιδί ενώ το είχε βασανίσει κιόλας

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση ενός άντρα που ανάγκαζε τη σύζυγό του να κάνει σeξ με τον 11χρονο γιο της για να τους παρακολουθεί.
Ωστόσο, αποκαλύφθηκε ότι ο 72χρονος δεν έμενε σε αυτό αφού είχε παρενοχλήσει και το ανήλικο παιδί.

Ο Τζέρι Γκίλιγκαν καταδικάστηκε για βασανισμό και απαγωγή της συζύγου και του θετού γιου του, ενώ τα θύματα του πέρασαν και φριχτά βασανιστήρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο άντρας όχι μόνο εξανάγκαζε τη γυναίκα του να κάνει σeξ με το 11χρονο αγόρι ενώ εκείνος τους παρακολουθούσε, αλλά τον Σεπτέμβριο του 2016, η σύζυγός του η οποία τότε ήταν 39 ετών, τον βρήκε να κακοποιεί σeξουαλικά το αγόρι σε ένα υπόστεγο της πίσω αυλής.

Τότε, ο δράστης ο οποίος είχε φυλακιστεί στο παρελθόν γιατί είχε δολοφονήσει τον πατριό του στην Αριζόνα το 1980, είχε δέσει τη γυναίκα με σχοινί, αλυσίδες και ταινία και άρχισε να την χτυπάει με μανία.

Μάλιστα, ανάμεσα στα βασανιστήρια που έκανε στη γυναίκα και τον γιο της ήταν ότι τους χτυπούσε αλλά τους είχε ξυρίσει και τα μαλλιά τους. Τα θύματα του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου έμειναν για τρεις μέρες και η γυναίκα βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει την αλήθεια.

Η δικηγόρος του δράστη προσπάθησε ανεπιτυχώς να ισχυριστεί στο δικαστήριο ότι τα θύματα έλεγαν ψέματα, αφού υποστήριξε πως δεν είχαν υποστεί σωματικές βλάβες.

Ο Τζέρι Γκίλιγκαν καταδικάστηκε για απαγωγές, βασανιστήρια και βιασμούς ανηλίκων, καθώς κρίθηκε ένοχος για 10 από τις 18 κατηγορίες που αντιμετώπισε.πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών