Συνελήφθη ο 24χρονος που είχε γίνει εφιάλτης για οδηγούς στη Δυτική Αττική | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Συνελήφθη ο 24χρονος που είχε γίνει εφιάλτης για οδηγούς στη Δυτική Αττική

21:35 | 28/11/19

Η αστυνομία αναφέρει ότι πρόκειται για μέλος σπείρας που διέπραττε ληστείες και κλοπές

Ένας 24χρονος συνελήφθη από την αστυνομία την Τρίτη 26 Νοεμβρίου και κατηγορείται ότι είναι μέλος σπείρας που είχε γίνει εφιάλτης για οδηγούς και εταιρείες στη Δυτική Αττική.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι κατηγορούμενος ως μέλος σπείρας που έχει διαπράξει σωρεία ληστειών και κλοπών σε βάρος οδηγών φορτηγών και εταιρειών, κυρίως στην Δυτική Αττική.

Ο άντρας συνελήφθη στον Ασπρόπυργο, μετά από αναζητήσεις, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ασπροπύργου και της Ο.Π.Κ.Ε.

Σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστείες και κλοπές κατ' εξακολούθηση, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μαζί με συνεργούς του με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με την απειλή όπλου, διέπρατταν συστηματικά ληστείες σε βάρος οδηγών φορτηγών, από τους οποίους αφαιρούσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά τους έγγραφα.

Επίσης είχαν διαπράξει ληστείες και κλοπές σε βάρος εταιρειών από τις οποίες αφαιρούσαν χρηματοκιβώτια, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα αντικείμενα, καθώς και σταθμευμένα φορτηγά. Για τις μετακινήσεις τους οι δράστες χρησιμοποιούσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο είχαν αφαιρέσει από την περιοχή του Περάματος.

Μέχρις στιγμής εξιχνιάσθηκαν οκτώ περιπτώσεις ληστειών σε εταιρείες και οδηγούς φορτηγών αυτοκινήτων και τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων - κλοπών από εταιρείες και σταθμευμένα φορτηγά, στην περιοχή του Ασπρόπυργου.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών