Δήμος Αθηναίων: Καθαρίστηκε η πλατεία Αμερικής | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Δήμος Αθηναίων: Καθαρίστηκε η πλατεία Αμερικής

22:07 | 27/12/19

Οι εργαζόμενοι έβαψαν παγκάκια, παρτέρια και κάδους απορριμμάτων

Συντονισμένη δράση καθαριότητας και αποκατάστασης έγινε το πρωί από τον δήμο Αθηναίων σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας, στην πλατεία Αμερικής, με βάση τον σχεδιασμό
που περιλαμβάνει αντίστοιχες δράσεις, παράλληλα με το καθημερινό πρόγραμμα των αρμόδιων υπηρεσιών (καθαριότητα, πράσινο, ηλεκτροφωτισμός) σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης.

Η πλατεία καθαρίστηκε από τους ανθρώπους του οδοκαθαρισμού και πλύθηκε από πλυστικά μηχανήματα με πεπιεσμένο νερό και ειδικά καθαριστικά-απολυμαντικά.

Οι εργαζόμενοι του τμήματος ειδικών εργασιών έβαψαν όλα τα παρτέρια της πλατείας, όπως και τα παγκάκια και τα καλαθάκια απορριμμάτων, κάποια από τα οποία αντικαταστάθηκαν γιατί ήταν κατεστραμμένα.

Αντίστοιχη παρέμβαση με ανάλογες δράσεις έγινε αυτή την εβδομάδα και στην πλατεία Μεσολογγίου στο Παγκράτι με την συμμετοχή συνεργείων της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Οι δράσεις αυτές που ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο με στόχο μια πιο καθαρή και πιο φιλική πόλη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της, θα ενταθούν με τον νέο χρόνο σύμφωνα με τον σχεδιασμό για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών στο κέντρο, αλλά και στις 129 γειτονιές της Αθήνας.πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top