Έγκλημα στου Γκύζη: «Ήταν μοναχικός» λέει η ξαδέλφη του 66χρονου | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Έγκλημα στου Γκύζη: «Ήταν μοναχικός» λέει η ξαδέλφη του 66χρονου

11:50 | 30/12/19

Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία

Συγκλονισμένη είναι η γειτονιά του 66χρονου στου Γκύζη από την στυγερή δολοφονία του. Ο 66χρονος εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής δεμένος χειροπόδαρα, φιμωμένος και με τραύματα στο κεφάλι, εσωτερικά της εισόδου του σπιτιού του, στην οδό Γενναδίου 9.

Ο 66χρονος ήταν ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και είναι πιθανό οι δράστες να τον ακολούθησαν ως το σπίτι όταν έφυγε χθες από το κατάστημά του.

Πάντως, το σενάριο της ληστείας θεωρείται το πιθανότερο, ως κίνητρο της δολοφονίας, καθώς το σπίτι του 66χρονου ήταν αναστατωμένο, ωστόσο, δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης της πόρτας, με αποτέλεσμα οι Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο το θύμα να γνώριζε τους δράστες.

Μάλιστα, η ξαδέλφη του θύματος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ο 66χρονος είναι πέσει και πάλι θύμα ληστείας και γι΄αυτό έβαλε και συναγερμός. Παράλληλα, έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που ήταν μοναχικός και είχε σταματήσει να έχει επαφές με τους συγγενείς του.

Το πτώμα βρήκε ο συνέταιρος του, ο οποίος τον αναζήτησε γιατί δεν είχε δώσει σημεία ζωής για περίπου ένα 24ωρο και μόλις πήγε στο σπίτι του βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα και ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, όμως σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο δράστες ή οι δράστες της δολοφονίας του επιχειρηματία τον είχαν ακολουθήσει, καθώς γνώριζαν ότι είχε χρήματα και τον σκότωσαν έξω από το σπίτι του, προτού εισέλθουν και στο χώρο και τον αναστατώσουν.

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top