Εκστρατεία στήριξης για τη Μυρτώ ώστε να ξεκινήσει τη θεραπεία της στο εξωτερικό | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Εκστρατεία στήριξης για τη Μυρτώ ώστε να ξεκινήσει τη θεραπεία της στο εξωτερικό

14:44 | 18/12/19

Πρώτος στόχος η συγκέντρωση του ποσού των 20.000 ευρώ

Τη στήριξη του κόσμου που έχει δείξει έμπρακτα τα αντανακλαστικά του σε ανάλογες περιπτώσεις χρειάζεται η Μυρτώ, ώστε να βρει και να ξεκινήσει στο εξωτερικό το κατάλληλο πρόγραμμα αποκατάστασης.

Με πρωταρχικό στόχο το ποσό των 20.000 ευρώ, η κοπέλα από την Πάρο, η οποία το 2012 δέχτηκε άγρια επίθεση στη Νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου, σε μια υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο, χρειάζεται τη βοήθεια όλων, ώστε να συνεχίσει να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, σε μια πορεία στην οποία τη συνοδεύει από την αρχή η μητέρα της.

Η πρωτοβουλία του Go Get Funding καλεί τον κόσμο να συμβάλει με όποιο ποσό μπορεί, με τα χρήματα να μπαίνουν απευθείας σε λογαριασμό της οικογένειας, χωρίς ενδιάμεσους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η αγαπημένη μας Μυρτώ, το κορίτσι που εδώ και 7 χρόνια δίνει συνεχώς μάχες και τις κερδίζει, έχει ανάγκη από την έμπρακτη στήριξη όλων μας για να βρει στο εξωτερικό το κατάλληλο πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από το 2012 μέχρι σήμερα, η Μυρτώ παλεύει σκληρά για να ξεπεράσει τα προβλήματα που της προκάλεσε η άγρια επίθεση που δέχτηκε από παράνομο μετανάστη στην παραλία της Πάρου. Η κοπέλα έκτοτε είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και η οικογένειά της καλείται κάθε μήνα να συγκεντρώνει ποσά που φτάνουν τις 3.000 € για τα φάρμακα και τις θεραπείες που πρέπει να ακολουθήσει.

Τα Χριστούγεννα έρχονται και η μικρή ηρωίδα που υπέφερε τόσο, χρειάζεται την έμπρακτη βοήθειά μας!

Θέτουμε ως πρώτο στόχο το ποσό των 20.000 €, που θα χρειαστεί να συγκεντρώσουμε προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία για την αποκατάστασή της.

Μια μικρή συνεισφορά από τον καθέναν μας είναι σημαντική, για να καλυφθεί το κόστος των ιατρικών δαπανών και να δώσουμε στη Μυρτώ την ευκαιρία να χαμογελάσει ξανά.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

(Τα χρήματα θα μπουν απευθείας σε λογαριασμό της οικογένειας της Μυρτώς, χωρίς ενδιάμεσους, όταν συμπληρωθεί το ποσό στην πλατφόρμα GoGetFunding)».

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top