Έλληνας οδηγός στη Γερμανία έσωσε 2χρονο κοριτσάκι που πνιγόταν (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Έλληνας οδηγός στη Γερμανία έσωσε 2χρονο κοριτσάκι που πνιγόταν (βίντεο)

11:45 | 23/12/19

O Άγγελος Τζίντζιος αποκάλυψε ότι δεν είχε ιδέα από πρώτες βοήθειες

Ο Άγγελος Τζίντζιος βρισκόταν την περασμένη Πέμπτη στον σταθμό των αστικών λεωφορείων στην πόλη Μπιτιχάιμ της Γερμανίας όπου εργάζεται.

Έκανε διάλειμμα όταν ξαφνικά άκουσε φωνές να καλούν σε βοήθεια μέσα στον δρόμο. Όταν πλησίασε είδε ένα 2χρονο κοριτσάκι να πνίγεται από πλαστικό αντικείμενο που είχε καταπιεί.

«Είδα ένα μωρό μπλε κι αυθόρμητα μου βγήκε να το ξεκουμπώσω από το καροτσάκι, να το βγάλω έξω, να το γυρίσω ανάποδα να το χτυπήσω στην πλατούλα. Το έβαλα μετά στο γόνατό μου του έκανα τεχνητή αναπνοή κι έζησε το μωρό. Το τσίμπησα στην πλάτη βασικά με όλη μου τη δύναμη για να κλάψει κι έκλαψε. Το έβγαλα αυτό το πράγμα από το στόμα. Του έβγαλα το πλαστικό, αλλά το παιδί και πάλι δεν ανέπνεε. Το φύσηξα στο στόμα, πρώτη φορά το έκανα αυτό στη ζωή μου δεν ήξερα τι έκανα, κι ήρθαν τα ματάκια του στη θέση του. Από την ένταση έκλαιγα... από το άγχος από όλο αυτό» είπε στην τηλεόραση του STAR.

Όπως αποκάλυψε δεν είχε ιδέα από πρώτες βοήθειες, μόνο στο παρελθόν είχε σώσει ένα σκύλο από πνιγμό. Οι γονείς του παιδιού τον χαρακτήρισαν σωτήρα τους, άγγελό τους και τον ευχαρίστησαν με δάκρυα στα μάτια.

«Έπεσαν και οι δύο κάτω και μου φιλούσαν τα πόδια, έκλαιγα και εγώ. Θα έκανα τα πάντα για να το σώσω το μωρό. Δεν υπήρχε περίπτωση να το άφηνα, δεν υπήρχε περίπτωση. Τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω πως το έκανα. Όταν το σκέφτομαι κλαίω» τόνισε ο οδηγός.πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top