Κάρπαθος: Ζευγάρι απέκτησε παιδί με παρένθετη μητέρα τη γιαγιά (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Κάρπαθος: Ζευγάρι απέκτησε παιδί με παρένθετη μητέρα τη γιαγιά (βίντεο)

23:07 | 27/12/19

«Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Αμέσως είπα το ναι γιατί ήθελα να βοηθήσω» - Δείτε το βίντεο

Επτά χρόνια τώρα, ένα ζευγάρι από το νησί της Καρπάθου δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει εξαιτίας ενός σπάνιου συνδρόμου από το οποίο πάσχει η 33χρονη γυναίκα. Τώρα το όνειρό τους έγινε
πραγματικότητα με τη βοήθεια της μητέρας της νεαρής γυναίκας, η οποία δέχτηκε να γίνει κυοφορήσει το εγγόνι της.

«Πολύ άγχος, να είναι πρώτα καλά η μητέρα μου, να δούμε και το μωρό, να πάνε όλα καλά. Υπήρχε άγχος, μετά χαρά», δήλωσε η 33χρονη στην κάμερα της ΕΡΤ1. Η Καλλιόπη εξηγεί ακόμη γιατί επέλεξε τη μητέρα της και όχι μια άλλη γυναίκα για να γεννήσει το παιδί της: «Είναι η μάνα μου, το ζω μαζί και όλη την εγκυμοσύνη ήξερα ακριβώς τι γινόταν, είναι διαφορετικά…».

Η διαδικασία της κυοφορίας για την 55χρονη δεν ήταν εύκολη υπόθεση: εξαντλητικές εξετάσεις, φάρμακα και συνεχής παρακολούθηση από τους γιατρούς ώστε να επανέλθει ο κύκλος της. Η εγκυμοσύνη ευτυχώς κύλησε ομαλά και πριν λίγες ημέρες γέννησε ένα όμορφο κοριτσάκι.

«Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Αμέσως είπα το ναι γιατί ήθελα να βοηθήσω και δεν σκέφτηκα ότι δεν θα γίνει ή δεν θα μπορούσα. Εφόσον λέει ο γιατρός ότι μπορώ, εγώ ήθελα να βοηθήσω και έτσι έκανα», δήλωσε η 55χρονη μητέρα, που ανέλαβε να γίνει παρένθετη μητέρα για την κόρη της.

Για ιδιαίτερη περίπτωση στα ιατρικά χρονικά κάνει λόγο ο μαιευτήρας Μανώλης Καπετανάκης, ο οποίος ανέλαβε το εγχείρημα.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top