Μπισκοτάκια «baby Yoda» για τις γιορτές (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μπισκοτάκια «baby Yoda» για τις γιορτές (βίντεο)

23:15 | 27/12/19

Η εμμονή συνεχίζεται - Δείτε το βίντεο

Εμμονή στο Διαδίκτυο έχει γίνει το «baby Yoda» από τότε που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Mandalorian».

Ο κόσμος το λάτρεψε, δημιουργήθηκαν εκατοντάδες memes, φιλοτεχνήθηκαν διάφορα αντικείμενα εμπνευσμένα από το «baby Yoda» και ορισμένοι το ξαναφαντάστηκαν ως τις διάφορες πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ. Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα παρέλειπαν να το εμφανίσουν μέσα στις φετινές γιορτές. Και το έκαναν. Viral στο Διαδίκτυο έχουν γίνει τα χριστουγεννιάτικα «baby Yoda» μπισκοτάκια!

Μία χρήστης του Instagram, η οποία υπογράφει ως «Katy», αποδείχθηκε ευφυΐα στο πώς να μετατρέπει τα κλασικά angel cookies, τα γιορτινά μπισκοτάκια που είναι σαν αγγελάκια – αλλά βρώσιμα αγγελάκια –, στο σχήμα του «baby Yoda». Με μία απλή κίνηση: «Αν κόψετε το κεφαλάκι ενός Angel cookie, μοιάζει με το Baby Yoda!» ήταν η λεζάντα στη σειρά φωτογραφιών που ανήρτησε στον λογαριασμό της. Η ιδέα της Κέιτι εξαπλώθηκε σαν τη φωτιά σε ξερά χαμόκλαδα!

Παρά το ότι το αξιολάτρευτο πλασματάκι έγινε γνωστό ως «baby Yoda», δεν έχει διευκρινιστεί κατά πόσον έχει κάποια σχέση με τον θρυλικό Jedai Master, τον Γιόντα του «Πολέμου των Άστρων». Προς το παρόν, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι και οι δύο ανήκουν στο ίδιο βιολογικό είδος. Επισήμως, το όνομά του είναι «The Child». Έχει μια πολύ ισχυρή σχέση με τη «Δύναμη» και στα έξι πρώτα επεισόδια απέδειξε πολλές φορές τις δεξιότητές του, παρότι είναι μωράκι. Κάποιοι εικάζουν ότι μπορεί να είναι ο γιος του Γιόντα.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top