Ναύπλιο: Οργισμένες αντιδράσεις για το «πάρτι βλασφημίας», τι απαντά το μπαρ | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ναύπλιο: Οργισμένες αντιδράσεις για το «πάρτι βλασφημίας», τι απαντά το μπαρ

21:54 | 27/12/19

Τι λένε οι ιδιοκτήτες για τον «μακιγιαρισμένο Ιησού»

Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε μια αφίσα που προσκαλούσε τον κόσμο σε πάρτι «βλασφημίας» για την παραμονή των Χριστουγέννων. Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες του μπαρ αναγκάστηκαν να
κατεβάσουν τη διαφήμισή του για το event, αλλά και τη σελίδα του καταστήματος.

Στην επίμαχη αφίσα εμφανιζόταν ο Ιησούς με κραγιόν, σκουλαρίκια και μέικ απ. H αφίσα συνοδευόταν από το εξής μήνυμα στα social media: «Γιορτάζουμε τα 2019α γενέθλια του ανθρώπου που έφερε στον κόσμο το μήνυμα της αγάπης κ της αλληλεγγύης προς όλους με μια κλασική εορταστική εξεφτελιστική παρτάρα όπως κάθε χρόνο. Μουσικάρες για μας διαλέγει η Μαρωφυλλιά από τα παλιά. Αμαρτωλοί του κόσμου ελάτε».Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, μετά την κατακραυγή αναρτήθηκε ένα μήνυμα από τους υπεύθυνους του μπαρ στο Ναύπλιο, στο οποίο αναφερόταν: «Για όσους θέλουν πραγματικά να ακούσουν την δίκη μας πλευρά, δεν θέλαμε ποτέ να πετύχουμε τίποτε από όλα αυτά. Το event κατέβηκε, δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα έφτανε κάποιος στο σημείο να έρθει σπίτια μας για να μας κάνει κακό.

Η εικόνα που χρησιμοποιήθηκε δεν ήταν προϊόν δικό μας μιας και μπορεί να την βρει ο καθένας με ένα απλό search στο google και βρέθηκε ακριβώς όπως την ανεβάσαμε.

Όσοι μας ξέρουν, γνωρίζουν ότι ο λόγος που χρησιμοποιήθηκε είναι αφενός η queer πλευρά του μαγαζιού και αφετέρου η χριστιανική αποδοχή όλων μας. Καλή χρονιά».

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top