Παρακαλώ μη το προσπεράσεις: Ο Δημητράκης μας έχει ανάγκη όλους! | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Παρακαλώ μη το προσπεράσεις: Ο Δημητράκης μας έχει ανάγκη όλους!

14:44 | 13/12/19

Παρακαλώ μη το προσπεράσεις ακόμα και μια κοινοποίηση βοηθάει! - Οι ανακοινώσεις του Φιλανθρωπικού Σωματείου Νοιάζομαι

«Ο Δημητράκης 9 ετών πάσχει από εγκεφαλίτιδα ύστερα από γρίπη τύπο Β και ήταν σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας.Ο Δημήτρης έχει ξυπνήσει πλέον από το κώμα και κάθε μέρα μένει λίγο περισσότερο ξύπνιος, ακόμα όμως δεν αναγνωρίσει το περιβάλλον του.

Τώρα έχει αποφασίσει το ΕΟΠΥΥ ότι δεν μπορεί πλέον να παραμείνει άλλο και έτσι η οικογένεια και ο Δημήτρης έχουν επιστρέψει στο σπίτι.

Το νοσοκομείο της Ρόδου δεν μπορεί να αναλάβει τόσο βαριά περιστατικά στη περίπτωση κάποιας επιπλοκής και έτσι έχουν αποφασίσει να μείνουν στις Σέρρες όπου έχουν και εκεί οικογένεια.


Όπως καταλαβαίνετε τα έξοδα για όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται είναι μεγάλα αφού το ΕΟΠΥΥ πληρώνει μόνο μέρος τον εξόδων ανάλογα με το τη εξοπλισμός είναι.Το καλό είναι ότι επιτέλους έχουν την κορούλα τους Πηνελόπη 4 ετών κοντά τους μετά από σχεδόν 2 χρόνια που το μεγάλωνε η γιαγιά. Τόσο καιρό υποχρεωτικά ήταν με την γιαγιά στην Ρόδο.

Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς, με Αριθμό λογαριασμό 5701094254121 ή ΙΒΑΝ : GR16 0172 7010 0057 0109 4254 121

Όνομα : Φιλανθρωπικό Σωματείο Νοιάζομαι. Προσοχή!! Να γράψετε το όνομα του Δημήτρη για να ξέρουμε γιατί το σωματείο μας βοηθάει και άλλα παιδιά.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ., ανέφερε το Φιλανθρωπικό Σωματείο Νοιάζομαι σε ανάρτηση του στο Facebook πριν λίγους μήνες.

Μια κοινοποίηση θα βοηθήσει πολύ να βρεθούν άνθρωποι που θα δώσουν βοήθεια.Στην τελευταία ανάρτηση του Φιλανθρωπικού Σωματείου Νοιάζομαι έγραφαν χαρακτηριστικά για την πορεία της υγείας του μικρού Δημητράκη:

«Ο Δημητράκης 9 ετών όπως πολύ από εσάς ξέρετε πάσχει από εγκεφαλίτιδα ύστερα από γρίπη τύπο Β και ήταν σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας. Ο Δημήτρης έχει ξυπνήσει πλέον από το κώμα και κάθε μέρα μένει λίγο περισσότερο ξύπνιος.

Τώρα που είναι πλέον στο σπίτι είναι πολύ σημαντικό για την πορεία της υγείας του να μπορούν να πάρουν ορθοστάτη, πήγε και το έκανε πρόβα όπως μπορείτε να δείτε!! Όπως και ειδικό καροτσάκι με πρόπλασμα για να στηρίζετε σωστά το σώμα του αφού δεν μπορεί μόνος του. Το ΕΟΠΥΥ δίνει μέρος των χρημάτων άλλα ο κόστος για τα δύο μετά την επιδότηση της ΕΟΠΥΥ είναι περίπου 2000 ευρώ.

Αν επιθυμείτε και εσείς να βοηθήσετε μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς, με Αριθμό λογαριασμό 5701094254121 η ΙΒΑΝ : GR16 0172 7010 0057 0109 4254 121

Όνομα : Φιλανθρωπικό Σωματείο Νοιάζομαι Προσοχή να γράψετε το όνομα του Δημήτρη για να ξέρουμε γιατί το σωματείο μας βοηθάει και άλλα παιδιά.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ»


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

back to top