Σύζυγος Δημήτρη Ινδαρέ: Ο άντρας μου ήταν με κολάρο, είχε χτυπήματα παντού | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Σύζυγος Δημήτρη Ινδαρέ: Ο άντρας μου ήταν με κολάρο, είχε χτυπήματα παντού

14:25 | 20/12/19

Πώς ήταν ο σκηνοθέτης και τα παιδιά της όταν τους είδε στο νοσοκομείο μετά τη σύλληψή τους

Την κατάσταση του Δημήτρη Ινδαρέ και των παιδιών της όταν τους είδε στο νοσοκομείο μετά τη σύλληψή τους στο Κουκάκι περιέγραψε η σύζυγος του σκηνοθέτη σε δήλωσή της στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

«Χθες το βράδυ (προχθές)* ειδοποιήθηκα ότι ήταν ο άνδρας μου και τα παιδιά μου στον Ερυθρό Σταυρό, όπου και πήγα για να δω την κατάστασή τους. Τους βρήκα στα επείγοντα να τους εξετάζουν», περιέγραψε η σύζυγος του σκηνοθέτη και μητέρα των δύο νεαρών που συνελήφθησαν στην αστυνομική επιχείρηση στην ταράτσα του σπιτιού τους πριν από δύο μέρες.

«Ο άνδρας μου ήταν με κολάρο, με το ένα μάτι κλεισμένο, μελανιασμένο όλο του το πρόσωπο, οι ώμοι του σχεδόν εξαρθρωμένοι και είχε χτυπήματα σε αγκώνες, σε πλάτη, παντού», περιέγραψε στην τηλεφωνική της επικοινωνία με την εκπομπή που έγινε το βράδυ της Πέμπτης.

Η σύζυγος του Δημήτρη Ινδαρέ μίλησε και για το πώς ήταν τα παιδιά της, όταν τα είδε στον Ερυθρό Σταυρό, λέγοντας ότι, «τα παιδιά μου ευτυχώς- διότι προφανώς ο άνδρας μου αντιστάθηκε πιο πολύ επειδή έσερναν τα παιδιά μας- τα παιδιά μας δεν αντιστάθηκαν τόσο πολύ. Είχαν μώλωπες στα χέρια και στα πόδια τους αλλά ήταν σε καλύτερη κατάσταση από τον σύζυγό μου».

Ερωτηθείσα για το πώς είναι, είπε τέλος πως «ψυχολογικά είναι σοκαρισμένοι, τρομαγμένοι… προσπαθούμε να ξαναβρούμε λίγο κάπως τον εαυτό μας».

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top