Θρήνος στις 'Άγριες Μέλισσες': Πέθανε η ενδυματολόγος - σκηνογράφος Γιούλα Ζωιοπούλου | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Θρήνος στις 'Άγριες Μέλισσες': Πέθανε η ενδυματολόγος - σκηνογράφος Γιούλα Ζωιοπούλου

00:27 | 15/12/19

Πέθανε σε ηλικία 61 ετών η Γιούλα Ζωιοπούλου, ενδυματολόγος και σκηνογράφος της επιτυχημένης σειράς "Άγριες Μέλισσες". Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας

Σε ηλικία μόλις 61 ετών έφυγε από τη ζωή η ενδυματολόγος της δημοφιλούς σειράς "Άγριες Μέλισσες", Γιούλα Ζωιοπούλου. Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο κριτικός κινηματογράφου, Άκης Καπράνου, με δημοσίευμα στο Facebook.

"Η Γιούλα Ζωιοπούλου ήταν η εθνική μας ενδυματολόγος και σκηνογράφος, ένα ταλέντο μοναδικό και ένας άνθρωπος σπάνιας ευαισθησίας. Η φιλμογραφία της (και η δουλειά της στο θέατρο) τεράστια, η δε ποιότητα της δουλειάς της αναγνωρισμένη και βαθιά αποτυπωμένη σε έναν τεράστιο όγκο έργου.

Πρώτη της μεγάλου μήκους ταινία ήταν η Κλειστή Στροφή του Νίκου Γραμματικού. Τον συντρόφεψε στον κινηματογράφο (και στη ζωή) - και δούλεψε μαζί του από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ταινία μυθοπλασίας του, τη Μήδεια, το 2014.

Φυσικά δούλεψε και στους Απόντες.

Η Γιούλα Ζωιοπούλου έφυγε μόλις πριν από λίγο, χτυπημένη από την παλιοαρρώστια. Η σημερινή προβολή των Απόντων θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της".

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών