Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ. για βίντεο με αστυνομικούς που βρέχουν με μάνικα γυναίκα στο Α.Τ. Ομόνοιας | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ. για βίντεο με αστυνομικούς που βρέχουν με μάνικα γυναίκα στο Α.Τ. Ομόνοιας

02:13 | 22/12/19

Το βίντεο ντοκουμέντο έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Documento

Ανακοίνωση σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, το οποίο φέρνει στο φως της δημοσιότητας βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται
αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας να φέρονται με βία και να βρέχουν κοπέλα, εξέδωσε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το κείμενο της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι «το περιστατικό έλαβε χώρα πριν δύο μήνες, την 20η Οκτωβρίου. Από την ίδια ημέρα, το Αρχηγείο, μόλις έλαβε γνώση, κίνησε τις διαδικασίες διερεύνησης και ελέγχου. Οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί συνελήφθησαν. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ολοκληρώνει τη διερεύνηση. Παράλληλα από το Αρχηγείο διετάχθη την 27η Οκτωβρίου και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.), η οποία και αυτή ολοκληρώνεται και τα αποτελέσματά της θα ανακοινωθούν».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο δικηγόρος κ. Απατσίδης έγινε αυτόπτης μάρτυρας αυθαίρετης και παράνομης συμπεριφοράς των αστυνομικών οργάνων, εναντίον κοπέλας με ψυχολογικά προβλήματα. Οι αστυνομικοί φέρονται να φέρθηκαν με βαναυσότητα απέναντι στη γυναίκα. To δημοσίευμα κάνει λόγο για «εικόνες βίας και εξευτελισμού γυναίκας ΑμεΑ και για αστυνομικούς που την έβρεξαν με μάνικα για να διασκεδάσουν».

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top