Την πολιτική αυτοβιογραφία του ετοιμάζει ο 81χρονος Θεόδωρος Πάγκαλος | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Την πολιτική αυτοβιογραφία του ετοιμάζει ο 81χρονος Θεόδωρος Πάγκαλος

13:40 | 26/12/19

Θέλει να καταγράψει όλη την πορεία του από τα φοιτητικά χρόνια μέχρι και την ημέρα που έπαψε να είναι βουλευτής

Την αυτοβιογραφία του μαθαίνουμε ότι ετοιμάζει αυτό τον καιρό ο 81χρονος πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο πολυσυζητημένος πολιτικός θέλει να αποτυπώσει όλη την πορεία που έχει διαγράψει μέχρι σήμερα στα κοινά. Από την ενασχόλησή του με τον φοιτητικό συνδικαλισμό και τη συμμετοχή του στην Δημοκρατική Κίνηση Νέων "Γρηγόρης Λαμπράκης", μέχρι την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Ελευσίνας το 1977 (και για δήμαρχος Αθηναίων αρκετά χρόνια αργότερα), τη δραστηριοποίησή του στο ΚΚΕ, την εκλογή του ως βουλευτή για πρώτη φορά το 1981, τους ουκ ολίγους υπουργικούς θώκους που ανέλαβε, τις σχέσεις του με την εκάστοτε ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και τους διεθνείς ηγέτες αλλά τον τρόπο με τον οποίο βίωσε τα ταραγμένα χρόνια της περιόδου 2009 - 2012 που ήταν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Πάγκαλος έχει ήδη γράψει αρκετά βιβλία, μεταξύ τον οποίων ξεχωρίζει το πόνημα "Τα φάγαμε όλοι μαζί" (φράση που τον έχει στιγματίσει), το "Γλωσσάριο της κωλοτούμπας", το "Εφήμεροι προφήτες", το "Με τον Ανδρέα στην Ευρώπη", το "Η Ευρώπη σε σταυροδρόμι", κ.α.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top