Αφγανιστάν: Συντριβή αεροσκάφους με 110 επιβάτες | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Αφγανιστάν: Συντριβή αεροσκάφους με 110 επιβάτες

12:28 | 27/1/20

Αεροσκάφος συνετρίβη στο κέντρο του Αφγανιστάν. Στο αεροσκάφος επέβαιναν δεκάδες άνθρωποι. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του δυστυχήματος

Αεροσκάφος συνετρίβη στην επαρχία Γάζνι του κεντρικού Αφγανιστάν τη Δευτέρα, ανακοίνωσαν τοπικοί αξιωματούχοι.

"Αεροσκάφος τύπου Boeing που ανήκει στην αεροπορική εταιρεία Ariana συνετρίβη στο Σάντο Χελ της περιοχής Ντεκ Γιακ της επαρχίας Γάζνι περί τις 13.10 τοπική ώρα".

Παράλληλα, οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο γι 83 επιβαίνοντες, ενώ νέες πληροφορίες αναφέρουν πως στο αεροσκάφος επέβαιναν 110 άνθρωποι.

Παρόλα αυτά, ο αριθμός των θυμάτων παραμένει αδιευκρίνιστος, δήλωσε τοπικός αξιωματούχος στο Reuters.

Η Ariana αρνείται συντριβή αεροπλάνου της
Υπήρξαν πληροφορίες πως το αεροσκάφος ανήκε στην κρατική αφγανική αεροπορική εταιρεία Ariana Afghan Airlines, ωστόσο, η εταιρεία αρνήθηκε πως ήταν δικό της.

Ο διευθύνων σύμβουλος της κρατικής αφγανικής αεροπορικής εταιρείας Ariana αρνήθηκε την πληροφορία ότι ένα από τα αεροπλάνα της έχει συντριβεί.

«Υπήρξε συντριβή αεροσκάφους, αλλά αυτό δεν ανήκει στην Ariana, διότι οι δύο πτήσεις της από την Χεράτ στην Καμπούλ και από την Χεράτ στο Δελχί είναι ασφαλείς», είπε.πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top