Άστεγη δεν αφήνει τα σκυλιά της για να μπει σε δομή και ζει στο αμάξι της επί 33 μήνες (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Άστεγη δεν αφήνει τα σκυλιά της για να μπει σε δομή και ζει στο αμάξι της επί 33 μήνες (βίντεο)

12:05 | 21/1/20

Η έκκληση της 55χρονης που βιώνει τον δικό της Γολγοθά για να βρει εργασία

Τους τελευταίους 33 μήνες είναι άστεγη και μένει στα Άνω Πατήσια μέσα στο αυτοκίνητό της. Η 55χρονη κυρία Λένα δυσκολεύεται να πάει σε κάποια δομή λόγω των σκυλιών της έτσι αποφάσισε να μην τα αποχωριστεί και μένει μαζί τους μέσα στο όχημά της.

Όπως είπε στην κάμερα του Open Tv η 55χρονη είχε μια επιχείρηση που έκλεισε μετά από αρκετά χρόνια λόγω της κρίσης. Δεν το έβαλε όμως κάτω, βρήκε άλλη δουλειά την οποία όμως γρήγορα έχασε. Τότε ένα από τα ζωάκια της αρρώστησε και αναγκάστηκε να πάρει δάνειο για να το σώσει πληρώνοντας την εγχείρηση που έπρεπε να κάνει.

Μιλώντας για τον Γολγοθά που ζει είπε: «Έχασα τους δικούς μου, έχασα κάποια άλλα περιουσιακά στοιχεία που δεν ήξερα ότι είχα. Έπαθα απανωτά σοκ. Μέσα σε δυο μήνες τα έχασα όλα και βρέθηκα στο δρόμο. Το σκυλί εγχειρίστηκε και την επόμενη ημέρα πέθανε από το κρύο γιατί μέναμε στο αμάξι. Αρρώστησα, νοσηλεύτηκα κι εγώ, ήμουν φυτό κι έμεινα 41 μέρες στο νοσοκομείο. Με βοήθησε μόνο ο κύριος Παναγιώτης Μήλας, μου κράτησε το σκυλί μου όταν ήμουν στο νοσοκομείο. Αυτή ήταν η μοναδική βοήθεια που είχε όλο αυτό το διάστημα που είμαι στον δρόμο».

«Θέλω να σταματήσουν να με ενοχλούν οι περίεργοι. Σταματάνε με κοιτούν από πάνω μέχρι κάτω, με ρωτάνε αν θέλω κάποια βοήθα. Αν ενδιαφέρεται κάποιος με βοηθά ουσιαστικά. Δεν χρειάζομαι ελεημοσύνη. Εργάζομαι όλο αυτό το διάστημα όπως μπορώ. Χρειάζομαι μία εργασία να μου δίνει σιγουριά» ανέφερε και πρόσθεσε: «Έχω κάνει 15 δουλειές αυτούς τους 33 μήνες αν και ήμουν τελείως άπειρη. Έχω καθαρίσει σπίτια, σκάλες και τα αφεντικά μου ζητούσαν και σeξουαλική επαφή. Έχω αλλάξει τρεις γειτονιές. Με διώχνουν και σε μία γειτονιά στο Γαλάτσι με έδιωξε μία κοινωνική λειτουργός».


- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top