Δρομέας κλωτσάει σκύλο που πετάχτηκε μπροστά του κατά τη διάρκεια αγώνα δρόμου | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Δρομέας κλωτσάει σκύλο που πετάχτηκε μπροστά του κατά τη διάρκεια αγώνα δρόμου

13:50 | 10/1/20

Το μετάνιωσε, ζήτησε συγγνώμη αλλά δεν έπεισε - Δείτε το βίντεο με το περιστατικό

Η σοκαριστική στιγμή που ένας δρομέας από την Κολομβία κλωτσάει σκύλο που βρέθηκε μπροστά του κατά τη διάρκεια αγώνα δρόμου έχει καταγραφεί σε βίντεο.

Το περιστατικό συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην πόλη Νέιρα της Κολομβίας και ο δρομέας «πλήρωσε» την κίνησή του αυτή με την απώλεια χορηγίας.

Το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας δείχνει τη στιγμή που ο δρομέας Jamie Alejandro τρέχει σε δρόμο έχοντας δίπλα του άλλους δρομείς όταν ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά τους ένας σκύλος.

Sth φαίνεται ο δρομέας να κλωτσάει τον σκύλο για να τον φύγει από μπροστά του.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο ο Κολομβιανός δρομέας ζήτησε συγγνώμη δηλώνοντας ότι: «Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα τι έκανα. Δεν έχω καμία δικαιολογία για ό,τι έκανα. Ελπίζω να εξιλεωθώ με άλλον τρόπο, ίσως με το να βοηθήσω αδέσποτα σκυλιά».

Ωστόσο, η συγγνώμη του δεν έπεισε την εταιρεία αθλητικών ειδών Under Armour η οποία ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας τους.

«Η Under Armour ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον Jaime Alejandro μετά το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας. Ως εταιρεία δεν ανεχόμαστε καμία πράξη βίας ή συμπεριφορές που μπορεί να βλάψουν ή να βάλουν σε κίνδυνο ζώα».
Ο δρομέας δεν έκανε κάποια δήλωση για την απόφαση της εταιρεία αθλητικών ειδών.

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών