Έκκληση βοήθειας για να σωθεί ο μικρός Μιχάλης Πυροβολάκης (βίντεο) | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Έκκληση βοήθειας για να σωθεί ο μικρός Μιχάλης Πυροβολάκης (βίντεο)

12:22 | 11/1/20

Έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν προκειμένου ο μικρός Μιχάλης, που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, να κάνει την απαραίτητη θεραπεία, κάνουν οι γονείς του

Η θεραπεία στοίχιζε περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια και η οικογένεια κάνει μαραθώνιο για να τα συγκεντρώσει όσο πιο άμεσα γίνεται.

Ο μικρός Μιχάλης Πυροβολάκης, που μένει στον Καναδά αλλά απο τον πατέρα του κατάγεται απο τα Χανιά και συγκεκριμένα απο το Σέλινο, είναι 22 μηνών και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, την SPG50.

Τα συμπτώματα είναι έντονα: σταδιακά το παιδί θα αρχίσει να παραλύει, θα χάσει την όραση και την ακοή του και εντέλει ο εγκέφαλος θα σταματήσει να λειτουργεί, προκαλώντας εγκεφαλική παράλυση.





Η μόνη λύση είναι να κάνει μια γονιδιακή θεραπεία στην οποία θα προστεθεί αυτή η μία πρωτεΐνη που λείπει από τον οργανισμό του και προκαλεί όλα αυτά τα προβλήματα.



Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να επισκεφτεί τις σελίδες που έχει δημιουργήσει η οικογένειά του: www.gofundme.com και www.easydonate.com.

Εχει δημιουργηθεί και σελίδα στο Facebook για όποιον θέλει να μπει και να ενημερώνεται για τις δράσεις που οργανώνονται για το μικρό Μιχάλη Πυροβολάκη.



πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών