Φοβούνται στην ΕΛΑΣ πως τα επεισόδια θα μεταφερθούν σε άλλες περιοχές | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Φοβούνται στην ΕΛΑΣ πως τα επεισόδια θα μεταφερθούν σε άλλες περιοχές

11:24 | 27/1/20

Η «αποκέντρωση» των εντάσεων και η επένδυση του Ελληνικού

Ανησυχία φαίνεται πως επικρατεί στην ΕΛΑΣ αναφορικά με την εξέλιξη που θα έχει η «βεντέτα» που έχει ανοίξει με τους αντιεξουσιαστές.

Σύμφωνα με το Βήμα, στα υψηλά κλιμάκια της Αστυνομίας υπάρχει προβληματισμός, καθώς παρατηρούν ότι υπάρχει σε εξέλιξη μία προσπάθεια για μετατόπιση των επεισοδίων από το κέντρο της Αθήνας στα βόρεια και στα νότια προάστια.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, πληροφορίες που έφτασαν στην ΕΛΑΣ κάνουν λόγο για στοχοποίηση ακόμα και της επένδυσης στο Ελληνικό, κάτι που δεν αποκλείει να εντατικοποιηθούν οι επιθέσεις στην περιοχή.

Παράλληλα, προβληματισμός επικρατεί και για την αύξηση των εμπρηστικών επιθέσεων σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας, με τους δράστες να ξεφεύγουν από τα όρια του κέντρου.

Βέβαια, αυτός δεν είναι ο μοναδικός «πονοκέφαλος», καθώς στο παρελθόν αρκετές επιθέσεις σε συγκεντρώσεις για άτομα που βρίσκονται στη φυλακή και διάφορες κοινωνικές δράσεις (π.χ. ελεύθερη είσοδος στα ΜΜΜ) είχαν χρησιμοποιηθεί για την «εκπαίδευση» νεαρών, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει και σήμερα λόγω των εντατικών ελέγχων και επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ που έχουν φέρει μαζικές συλλήψεις.

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών