Γιατί οι ιδιοκτήτες ΙΧ δεν αποζημιώνονται μετά από εμπρηστικές επιθέσεις | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Γιατί οι ιδιοκτήτες ΙΧ δεν αποζημιώνονται μετά από εμπρηστικές επιθέσεις

20:20 | 25/1/20

Τι πρέπει να προσέχουν για να είναι εξασφαλισμένοι για ζημιές από μολότοφ και γκαζάκια

Πρόβλημα φαίνεται πως έχει προκύψει με την αποζημίωση αρκετών ιδιοκτητών ΙΧ που πέφτουν θύματα εμπρηστικών επιθέσεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η απλή ασφάλεια προβλέπει αποζημίωση σε περιπτώσεις πυρκαγιάς, πτώσης κεραυνού ή έκρηξης κι όχι σε εμπρησμούς που προκαλούνται από επιθέσεις με βόμβες μολότοφ και γκαζάκια.

Βάσει αρμόδιων πηγών που επικαλείται η εφημερίδα, πολλές εταιρείες δεν παρέχουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες στην απλή ασφάλεια και υπάρχει ειδική πρόβλεψη για ζημιές από τρομοκρατικές ενέργειες και επεισόδια κατά τη διάρκεια απεργιών, κάτι που ανεβάζει το κόστος των ασφάλιστρων.

Μάλιστα, για το σχετικό θέμα θίγει και η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, ζητώντας από τους οδηγούς να προσέχουν ιδιαιτέρως τα συμβόλαιά τους με τις ασφαλιστικές εταιρείες και σε περίπτωση που επιθυμούν να έχουν ολοκληρωμένη ασφάλιση θα πρέπει να έχουν καλυφθεί και για ζημιές από τρομοκρατικές ενέργειες.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΑΕΕ μόλις το 25% με 30% είναι καλυμμένο για εμπρησμούς από τρομοκρατικές επιθέσεις, με το επιπλέον κόστος να υπολογίζεται ότι δεν ξεπερνά τα 8,5 ευρώ το εξάμηνο.

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top