Μετά το Πάσχα αναμένεται η απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μετά το Πάσχα αναμένεται η απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

10:28 | 15/1/20

Μετά από 4,5 χρόνια ακροαματικής διαδικασίας αποτελεί την μεγαλύτερη σε διάρκεια δίκη στην νεότερη Ιστορία της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης

Το τηλεφώνημα της Τρίτης για βόμβα στο Εφετείο Αθηνών όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής αποτελεί έναν ακόμη λόγο οικτρής καθυστέρησης στην ολοκλήρωση της διαδικασίας που ξεκίνησε τον μακρινό Απρίλιο του 2015 και ακόμη δεν έχει τελειώσει.

Πληροφορίες από δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι η πολυσυζητημένη δίκη έχει ακόμη μέλλον και με τα πιο αισιόδοξα σενάρια θα τελειώσει μετά το Πάσχα.

Μπορεί να περάτωσε την εισαγγελική της πρόταση η αρμόδια δικαστική λειτουργός κ. Αδαμαντία Οικονόμου τέλη του 2019 ωστόσο αναμένουμε ακόμη τις τοποθετήσεις δεκάδων δικηγόρων της υπεράσπισης καθώς επίσης και των συναδέλφων τους, εκ μέρους της πολιτικής αγωγής.

Μόλις χθες αγόρευε ο συνήγορος πολιτικής αγωγής κ. Κώστας Σκαρμέας για την υπόθεση των Αιγύπτιων αλιεργατών, που όπως τόνισε «η δίκη της Χρυσής Αυγής θα φτάσει σχεδόν τις 450 συνεδριάσεις και θα είναι η μεγαλύτερη δίκη της Νεότερης Ιστορίας και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών