Πεθερός και πεθερά… κλέφτηκαν πριν το γάμο των παιδιών τους | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Πεθερός και πεθερά… κλέφτηκαν πριν το γάμο των παιδιών τους

17:23 | 23/1/20

Εξαφανίστηκαν και χάλασαν τα σχέδια του νεαρού ζευγαριού

Ένας γάμος στην Ινδία ακυρώθηκε λόγω των γονιών του ζευγαριού, οι οποίοι φαίνεται πως θυμήθηκαν τον παλιό τους έρωτα και... κλέφτηκαν.

Σύμφωνα με τους Times of India, ο πατέρας του γαμπρού και η μητέρα της νύφης αγνοούνται εδώ και 11 ημέρες, τη στιγμή που ο γάμος είχε προγραμματιστεί για τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Ο 48χρονος επιχειρηματίας κλωστοϋφαντουργίας (σ.σ. πατέρας του γαμπρού) πήρε την 46χρονη (σ.σ. μητέρα της νύφης) και από τις 10 Ιανουαρίου δεν έχουν δώσει κανένα σημάδι ζωής, με το ζευγάρι που σχεδίαζε να παντρευτεί να έχει απευθυνθεί στην αστυνομία.

Ιδιαίτερη ανησυχία για τη ζωή τους δεν υπάρχει, καθώς οι συγγενείς φαίνεται πως έχουν ξετυλίξει το κουβάρι του μυστηρίου.

Ο πεθερός και η πεθερά γνωρίζονταν από παλιά και τώρα, με αφορμή τον γάμο των παιδιών τους, μάλλον ο έρωτάς τους... φούντωσε και πήραν την απόφαση να κλεφτούν.

«Ήξεραν ο ένας τον άλλον από τότε που ζούσαν στο ίδιο χωριό. Μερικοί από τους στενούς φίλους τους μας ενημέρωσαν ότι είχαν και κάποια σχέση στο παρελθόν», δήλωσε ένας συγγενής και των δύο οικογενειών.

Αν αποφασίσουν να επιστρέψουν και να γίνει ο γάμος των παιδιών τους είναι άγνωστο, με το ζευγάρι που περίμενε να παντρευτεί να βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα.

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top