Συμβολικός αποκλεισμός στην Πατρών – Πύργου μετά το τροχαίο με νεκρούς δύο εκπαιδευτικούς | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Συμβολικός αποκλεισμός στην Πατρών – Πύργου μετά το τροχαίο με νεκρούς δύο εκπαιδευτικούς

13:08 | 15/1/20

Την ίδια ώρα γίνονται οι κηδείες τους

Κάτοικοι και εκπρόσωπο φορέων της Ηλείας προχώρησαν σήμερα στις 11 το πρωί σε μισάωρο συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου, στο ύψος του κόμβου των Λεχαινών, με αίτημα την κατασκευή του δρόμου.

Στόχος, όπως αναφέρει το patrisnews.com, είναι να σταλεί το μήνυμα προς την κεντρική εξουσία ότι η κατασκευή του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου πρέπει να ολοκληρωθεί άμεσα για να σταματήσει η εκατόμβη θυμάτων.

Η συμβολική αυτή κίνηση γίνεται με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιάννη Λέντζα ύστερα από τον θάνατο των δύο εκπαιδευτικών που δίδασκαν στο ΓΕΛ Λεχαινών.

Την ίδια ώρα γίνεται η κηδεία των δύο εκπαιδευτικών.

Ο Γιάννης Λέντζας απηύθυνε πρόσκληση σε όλους του Ηλείους όλων των δήμων καθώς και στην Περιφέρεια. Στα φανάρια των Λεχαινών βρίσκονται επίσης μαθητές και εκπαιδευτικοί των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων «προχωρήσαμε στην σημερινή κινητοποίηση, για να στείλουμε το μήνυμα ότι το έργο της εθνικής οδού πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα», λέγοντας χαρακτηριστικά, «ως εδώ και μη παρέκει». Άλλωστε, όπως προσέθεσε, θέση όλων των δημάρχων είναι πως το συγκεκριμένο έργο είναι άμεσης προτεραιότητας.

Σχετικά με το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων, ο δήμαρχος είπε ότι θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του υπουργείου Υποδομών.
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών