Οι συμβουλές Τσίπρα στον Μητσοτάκη για το τζετ λαγκ | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Οι συμβουλές Τσίπρα στον Μητσοτάκη για το τζετ λαγκ

12:57 | 10/1/20

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ενημερώνεται από τον πρωθυπουργό για τα ελληνοτουρκικά, αλλά και για τις επαφές με τις επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ

Εθνικό μέτωπο απέναντι στην Τουρκία και συναίνεση στην αλλαγή του εκλογικού νόμου θα ζητήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τους πολιτικούς αρχηγούς, με τους οποίους ξεκινά γύρο επαφών σήμερα.

Αυτή τη στιγμή συναντάται με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, την ώρα που η αξιωματική αντιπολίτευση φαίνεται ότι προσανατολίζεται στο να μην ψηφίσει τη Συμφωνία για τις αμερικανικές βάσεις.

Οι δύο αρχηγοί αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά. Ο σύντομος διάλογος των δύο ανδρών μπροστά στις κάμερες αφορούσε το τζετ λαγκ από το ταξίδι επιστροφής του πρωθυπουργού.

Ο κ. Τσίπρας ρώτησε τον πρωθυπουργό πότε επέστρεψε και αν πρόλαβε να ξεκουραστεί και ο πρωθυπουργός απάντησε: «συνηθισμένο το βουνό», για να δεχθεί τη φιλική «υπόδειξη» από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Να πίνεις πολύ νερό και να κάνεις γυμναστική».


Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Σύριζα Αλέξη Τσίπρα - EUROKINISSI

Ο σύντομος διάλογος:

Τσίπρας: Πότε επέστρεψες;

Μητσοτάκης: Χθες το βράδυ

Τσίπρας: Πρόλαβες να ξεκουραστείς από το τζετ λαγκ;

Μητσοτάκης: Συνηθισμένο το βουνό...

Τσίπρας: Πόσο μείνατε;

Μητσοτάκης: Δύο μέρες, τα απολύτως απαραίτητα

Τσίπρας Να πίνεις πολύ νερό και να κάνεις γυμναστική

Μητσοτάκης: Νερό πολύ πίνω

Αν ο κ.Τσίπρας προτείνει σήμερα στον κ.Μητσοτάκη να “παγώσει” τη συμφωνία για τις αμερικανικές βάσεις, δηλαδή να μη φέρει το σχετικό νομοσχέδιο προς ψήφιση, ώστε να το χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικό όπλο προκειμένου οι ΗΠΑ να πειστούν να στηρίξουν πιο ενεργά την Ελλάδα απέναντι στην Τουρκία, θα συναντήσει την άρνηση του πρωθυπουργού.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και το αν θα υπάρξει συζήτηση για τον εκλογικό νόμο ή για το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας.

πηγή
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top