Δύο μικρά αδελφάκια έκαναν βόλτες μόνα τους, χαμένα στην πόλη της Λαμίας (βίντεο) | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Δύο μικρά αδελφάκια έκαναν βόλτες μόνα τους, χαμένα στην πόλη της Λαμίας (βίντεο)

22:17 | 11/2/20

Τα εντόπισαν οι αστυνομικοί - Τα παιδάκια δεν ήταν σε θέση να δώσουν στοιχεία για τους γονείς τους

Δυο μικρά αδελφάκια εντοπίστηκαν δύο χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους στη Λαμία από αστυνομικούς, να κάνουν βόλτα μόνα τους.

Πολίτες ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία αναζητούσε τους γονείς, αφού τα παιδάκια δεν ήταν σε θέση να δώσουν κάποιες πληροφορίες για την ταυτότητά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η περιπέτεια των δυο παιδιών εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, όταν διέφυγαν της προσοχής της μητέρας και της γιαγιάς τους, από το σπίτι όπου διαμένουν στα Γαλανέικα Λαμίας.

Τα δυο αδελφάκια ρομά, αρχικά έπαιζαν στην αυλή του σπιτιού τους, όμως απομακρύνθηκαν από αυτό και σιγά-σιγά διήνυσαν μια απόσταση δυο χιλιομέτρων, φτάνοντας στο κέντρο της πόλης.

Διερχόμενοι οδηγοί και πολίτες έβλεπαν ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι, ηλικίας 2 και 3 ετών αντίστοιχα, πιασμένα χέρι-χέρι να κατεβαίνουν την οδό Υψηλάντη και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει.Όπως ήταν φυσικό κάποιοι από αυτούς ενημέρωσαν την Άμεση Δράση «100» και αμέσως αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. κινητοποιήθηκαν και εντόπισαν τα αδελφάκια κοντά στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Όμως τα παιδιά δεν ήξεραν να δώσουν κάποια πληροφορία για να καταφέρουν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν τους γονείς και το σπίτι τους.

Τελικά εμφανίστηκε ένα μεγαλύτερο αγοράκι, το οποίο είπε ότι έχει συγγενική σχέση μαζί τους και οδήγησε τους αστυνομικούς και τα παιδάκια σε ένα σπίτι πίσω από τη Μητρόπολη όπου πράγματι διέμενε μια θεία τους και έτσι μπήκε τέλος στην περιπέτεια των δυο μικρών παιδιών.

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών