Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλης Βλασταράκος | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλης Βλασταράκος

16:27 | 10/2/20

Σύσσωμος ο ιατρικός κόσμος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήριά του

Σύσσωμος ο ιατρικός κόσμος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του πρώην πρόεδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλη Βλασταράκου.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών αναφέρει: «Με βαθύτατη θλίψη το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών πληροφορήθηκε την απώλεια ενός εκλεκτού και διακεκριμένου μέλους του ΙΣΑ, εκλέκτορα στον ΠΙΣ, πρώην προέδρου του ΠΙΣ και επί σειρά ετών προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρών του ΙΚΑ (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ) Μιχάλη Βλασταράκου. Ο πρόεδρος κ. Πατούλης και τα μέλη του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους συναδέλφους του».

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας -Πειραιά αναφέρει: «Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ με θλίψη ενημερώθηκε για τον θάνατο του πρώην προέδρου του ΠΙΣ, κ. Μιχάηλ Βλασταράκου και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους και συναδέλφους του».

Τη θλίψη του για την απώλεια του πρώην πρόεδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλη Βλασταράκου, εκφράζει και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. «Τίμησε το λειτούργημα του ιατρού και ως διακεκριμένος επιστήμονας, υπηρέτησε το ΕΣΥ όπως και τον ιδιωτικό τομέα. Ένας ωραίος άνθρωπος. Συλλυπητήρια στους οικείους του», αναφέρει o κ. Κικίλιας.

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top