Έκτακτη ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό της Πέμπτης | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Έκτακτη ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό της Πέμπτης

00:18 | 26/2/20

Ο μετεωρολόγος προτείνει να το κοινοποιήσουμε σε φίλους και γνωστούς

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτης και ο Σάκης Αρναούτογλου προχώρησε σε έκτακτη ενημέρωση του κοινού μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.


Ο Σάκης Αρναούτογλου, προέτρεψε τους διαδικτυακούς του φίλους να κοινοποιήσουν τη συγκεκριμένη ενημέρωση σε γνωστούς και φίλους ώστε να τους προφυλάξουν και να τους ενημερώσουν.

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ

ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27/2 ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ!

(Κοινοποιήστε το σε φίλους και γνωστούς)

Κάντε κλικ στον χάρτη για μεγέθυνση και συγκρίνετε σας παρακαλώ προσεκτικά την αντιστοιχία των αποχρώσεων στην περιοχή σας!

Για καλό και για κακό λοιπόν οπως σας ανέφερα και χθες στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 (Δευ-Παρ 21:45) κατά τη διάρκεια της Πέμπτης: στις περιοχές με τις αποχρώσεις από το κιτρινο αλλά κυρίως από το πορτοκαλί έως το κόκκινο!:
  • Δεν παρκάρουμε κάτω από δέντρα, στύλους, διαφημιστικές πινακίδες-επιγραφές κλπ
  • Οδηγούμε με μειωμένη ταχύτητα γιατί οι ριπές του ανέμου που εισέρχονται κάτω από το αυτοκίνητο μπορεί να δυσκολέψουν το φρενάρισμα και κατά συνέπεια τον έλεγχο του οχήματος, ειδικά στην περίπτωση των μοτοσικλετιστών
  • Στην περίπτωση που είναι να περάσουμε από γέφυρες, τα μάτια μας δεκατέσσερα στα αυτοκίνητα που τραβάνε τροχοσπιτο ή οτιδήποτε άλλο!
  • Όταν είναι να προσπεράσουμε φορτηγά ή λεωφορεία κλπ θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι με το που θα το προσπεράσουμε, οι ριπές του αέρα μπορεί και να μας ξαφνιάσουν δυσάρεστα γιαυτό και κρατάμε γερά το τιμόνι!
  • Δίνουμε περισσότερο χώρο, (κρατώντας απόσταση ασφαλείας) στους ποδηλάτες, τους μοτοσυκλετιστές και γενικά σε ογκώδη οχήματα καθώς οι ισχυροί άνεμοι μπορεί να τους παρασύρουν ευκολότερα και να παρεκκλίνουν της πορείας τους!
  • Αποφεύγουμε οποιοδήποτε φορτίο στην οροφή του αυτοκινήτου μας για ευνοήτους λόγους!» έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου στην ανάρτηση του


πηγή
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών