Κώστας Βουτσάς: «Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά μέχρι τελευταία στιγμή» (βίντεο) | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Κώστας Βουτσάς: «Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά μέχρι τελευταία στιγμή» (βίντεο)

20:39 | 27/2/20

Τα συγκινητικά λόγια των νεαρών θαυμαστών του «αιώνιου έφηβου» που βρέθηκαν στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης για να του αποτίσουν φόρο τιμής

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε από το πρωί της Πέμπτης τον Κώστα Βουτσά ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Θαυμαστές του ηθοποιού, κάθε ηλικίας βρέθηκαν στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης ώστε να αποτίσουν φόρο τιμής στον αγαπημένο ηθοποιό, καθώς η σορός του έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Άνθρωποι που τον γνώρισαν μέσα από τους ρόλους τους, γέλασαν με τα αστεία του και έκαναν παρέα με τους χαρακτήρες που υποδύθηκε βρέθηκαν στο παρεκκλήσι και δεν έκρυψαν τη συγκίνηση τους αλλά και τη θλίψη τους για την απώλεια του Κώστα Βουτσά.

Τα λόγια που μοιράστηκαν με την κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha προκαλούν συγκίνηση.

«Ο αιώνιος έφηβος που θα μας κρατήσει αιώνιους έφηβους και εμάς», «μας μεγάλωσε, ζήσαμε με αυτόν τον άνθρωπο», «ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά μέχρι τελευταία στιγμή», «γενιές και γενιές θα γελάνε μαζί του», «αυτούς τους μεγάλους ανθρώπους της τέχνης εμείς οφείλουμε να τους τιμούμε» ανέφεραν νεαροί θαυμαστές στην κάμερα του Alpha που έσπευσαν στην Μητρόπολη να αποχαιρετήσουν τον Κώστα Βουτσά.πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών