Μεταμφιεσμένοι εκτελεστές μπαίνουν σε νοσοκομείο και σκοτώνουν κρατούμενο (βίντεο) | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μεταμφιεσμένοι εκτελεστές μπαίνουν σε νοσοκομείο και σκοτώνουν κρατούμενο (βίντεο)

14:32 | 14/2/20

Σοκάρει το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας

Πανικός επικράτησε στο νοσοκομείο Delfina Torres στο Εκουαδόρ όπου εκτελέστηκε ο 33χρονος κρατούμενος Alex Lugo Saltos, μέλος καρτέλ ναρκωτικών.

Δύο άνδρες μεταμφιεσμένοι ο ένας ως αστυνομικός και ο δεύτερος ως γιατρός μπαίνουν ανενόχλητοι στο νοσοκομείο και κατευθύνονται στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο Saltos, μετά την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του μέσα σε φυλακή.

Οι κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου δείχνουν τους δύο άνδρες να φτάνουν στο δωμάτιο, οδηγούμενοι μάλιστα από έναν πραγματικό αστυνομικό, ο οποίος δεν υποψιάζεται τι θα ακολουθήσει.

Ο ένας ζητά από τον αστυνομικό να του δώσει το όπλο του και ο άλλος αναγκάζει τον φύλακα έξω από το δωμάτιο του κρατούμενου να ξαπλώσει στο πάτωμα. Τότε ανοίγουν πυρ και σκοτώνουν το στόχο τους, με τις νοσοκόμες που βρίσκονται στον όροφο να ουρλιάζουν.

Ο 33χρονος πριν λίγες μέρες είχε πυροβοληθεί από έναν συγκρατούμενό του μέσα στο κελί αλλά είχε επιβιώσει και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του αφαιρεθούν οι σφαίρες από την πλάτη και το πόδι αναφέρει η Daily Mail.

Οι δύο άνδρες έχουν συλληφθεί.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών