Μικρή Βαλεντίν: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του πατέρα | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Μικρή Βαλεντίν: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του πατέρα

20:23 | 12/2/20

Δεν αποκλείεται να ζητηθεί ακόμη και εξέταση DNA προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός συγγένειας των εμπλεκόμενων προσώπων

Αντιμέτωπος με κακούργημα είναι πλέον ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν ο οποίος φέρεται να ισχυρίζεται πως υποχρεώθηκε να φυγαδεύσει την κόρη του στη Γαλλία όπου βρίσκεται η μητέρα της για να ζήσει μια καλύτερη ζωή.

Ο πατέρας της 7χρονης , φορώντας μάσκα,  οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για το κακούργημα της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου αλλοδαπού από τη χώρα από κοινού με τον έναν από τους επτά συγκατηγορούμενους του αλλά και για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, της πλαστογραφίας και της ψευδούς καταγγελίας στις αρχές που τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο κατηγορούμενος άλλαξε τον αρχικό του ισχυρισμό ότι παραμονές Χριστουγέννων η κόρη του εξαφανίστηκε όταν διαπίστωσε πως έσφιγγε ο κλοιός των αρχών γύρω του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας ενώπιον των αρχών ισχυρίστηκε πως κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στη Γαλλία, τον περασμένο Μάρτιο , συνάντησε την μητέρα της μικρής η οποία του ζήτησε να πάει κοντά της η μικρή και κανόνισε την μεταφορά της. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίζεται πως ο ίδιος στις 21 Δεκεμβρίου συνόδευσε στο αεροδρόμιο  το παιδί το οποίο ταξίδεψε με νόμιμο έγγραφο στη Λιόν με συνοδό μια φίλη. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως οι εισαγγελείς παρακολούθησαν βιντεοκλήση του πατέρα με τη Βαλεντίν η οποία φαινόταν ευδιάθετη ενώ δίπλα της βρισκόταν μια γυναίκα. Ο κατηγορούμενος εμφανίζεται να επιμένει πως από την ημέρα που η μικρή ταξίδεψε στη Γαλλία είχε καθημερινή επικοινωνία μαζί της αλλά όχι με την μητέρα της.

Αρμόδιες πηγές αναφέρουν πως το αφήγημα του πατέρα της Βαλεντίν,  σε πολλές περιπτώσεις, έχει αντιφάσεις και ασυναρτησίες ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθεί ακόμη και εξέταση  DNA προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός συγγένειας των εμπλεκόμενων προσώπων.

Ο πατέρας της Βαλεντίν μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε πως πίστευε ότι η γυναίκα του είχε πεθάνει. Όπως είπε η μικρή γεννήθηκε στο Κογκό και η μητέρα της τους εγκατέλειψε. Έμαθε τον περασμένο Μάρτιο, ισχυρίστηκε , ότι η γυναίκα με την οποία δεν έχουν παντρευτεί ζει στην Γαλλία οπότε και την συνάντησε. «Δεν μπορούσα να μεγαλώσω μόνος μου ένα κοριτσάκι» είπε συμπληρώνοντας πως ήρθαν στην Ελλάδα μέσω Αγκόλας, Τουρκίας και με βάρκα στη χώρα μας.

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top