Μπαίνει ομοίωμα του Κώστα Βουτσά στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά» | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μπαίνει ομοίωμα του Κώστα Βουτσά στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά»

14:52 | 26/2/20

Στον χώρο θα προβάλλεται και το βίντεο της παρουσίασης του γηπέδου

Μπορεί ο Κώστας Βουτσάς να μην πρόλαβε να εκπληρώσει μια μεγάλη του επιθυμία, που ήταν να μπει στο νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο
της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς τα έργα θα ολοκληρωθούν σε περίπου έναν χρόνο από σήμερα, αλλά οι άνθρωποι του συλλόγου του ετοιμάζουν μια ειδική τιμή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που ήταν και ένθερμος «κιτρινόμαυρος» υποστηρικτής, παίρνει θέση στο Μουσείο Ιστορίας της Ένωσης, καθώς υπάρχει σκέψη -που πιθανότατα θα γίνει πράξη- να τοποθετηθεί κέρινο ομοίωμά του στον χώρο που θα φτιαχτεί στην «Αγιά Σοφιά».

Όπως αναφέρθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Σπορ FM, εκεί θα προβάλλεται μόνιμα και το αξέχαστο βίντεο της παρουσίασης του γηπέδου, που είχε πρωταγωνιστήσει ο Κώστας Βουτσάς.

Ο Κώστας Βουτσάς ήταν αυτός που είχε δημιουργήσει ρίγη συγκίνησης στους απανταχού ΑΕΚτζήδες, όταν στο τότε χωράφι της Νέας Φιλαδέλφειας είχε στείλει το μήνυμα: «Όταν θα παίζουμε εκεί, θα λέμε την ιστορία μας…».

Υπενθυμίζεται πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020, σε ηλικία 88 ετών.

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών