Παναγιώτης-Ραφαήλ: Δυναμώνει μέρα με τη μέρα, σε ένα μήνα περίπου επιστρέφει στην Ελλάδα (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Παναγιώτης-Ραφαήλ: Δυναμώνει μέρα με τη μέρα, σε ένα μήνα περίπου επιστρέφει στην Ελλάδα (βίντεο)

12:12 | 11/2/20

Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του Παναγιώτη Ραφαήλ που βρίσκεται στη Βοστόνη. Το παιδί υποβάλλεται σε γονιδιακή θεραπεία και όπως είπαν οι γονείς του μέρα με τη μέρα δυναμώνει.

«Έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια του χωρίς κάποια υποστήριξη. Αυτό πιστέψτε μας είναι ένα θαύμα» είπε ο πατέρας του, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο μικρός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, κάτι, που όπως είπε η μητέρα του, έκριναν απαραίτητο οι γιατροί. Η ίδια εκτίμησε ότι το παιδί θα επιστρέψει πιθανόν σε ένα μήνα στην Ελλάδα για να συνεχίσει εδώ τη θεραπεία του.

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1, που του προκαλούσε υποτονία σε χέρια και πόδια. Η σπάνια, εκφυλιστικής νόσος προσβάλει όλο το μυϊκό σύστημα του ανθρώπου και ο μικρός, με τη βοήθεια όλης της Ελλάδας, κατάφερε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία, που στοχεύει στην αποκατάσταση του ελαττωματικού γονιδίου που είναι υπεύθυνο για την μυϊκή αδυναμία..πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top