Σε καραντίνα για 14 ημέρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία» οι δύο Έλληνες που επέστρεψαν από Ουχάν (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Σε καραντίνα για 14 ημέρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία» οι δύο Έλληνες που επέστρεψαν από Ουχάν (βίντεο)

22:35 | 10/2/20

Ειδικά μέτρα λαμβάνουν οι γιατροί για όσο διάστημα θα τους παρακολουθούν

Εξελίξεις υπάρχουν όσον αφορά το θέμα με τους Έλληνες που βρίσκονται σε καραντίνα στο νοσοκομείο «Σωτηρία»,
καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς υποβάλλονται καθημερινά σε εξετάσεις για την περίπτωση να είναι φορείς του νέου κορονοϊού, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχουν παρουσιάσει κανένα ύποπτο σύμπτωμα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, οι δύο αυτοί άνθρωποι (ένας άνδρας και μια γυναίκα), που επαναπατρίστηκαν από την πόλη-φάντασμα Ουχάν της Κίνας, «θα μείνουν σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες, όσες και ο χρόνος επώασης του θανατηφόρου ιού».

Βάσει των όσων αναφέρθηκαν, νοσηλεύονται προληπτικά και οικειοθελώς σε ειδικά διαμορφωμένους θαλάμους του νοσοκομείου «Σωτηρία». Οι θάλαμοι αυτοί βρίσκονται σε ανεξάρτητο κτίριο που δεν νοσηλεύονται άλλοι ασθενείς. Θα τους γίνονται καθημερινά θερμομετρήσεις και έλεγχοι, για το ενδεχόμενο να αναπτύξουν ύποπτα συμπτώματα.

Στα δωμάτιά τους δεν μπορούν να χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα, έχουν όμως τηλεόραση και ασύρματο ίντερνετ. Το διάστημα αυτό δεν θα μπορούν να δέχονται επισκέψεις από συγγενικά τους πρόσωπα. Οι γιατροί που θα τους παρακολουθούν θα φορούν ειδική ρόμπα, μάσκα και γάντια μιας χρήσης.πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top