Βύρωνας: Αμετανόητοι οι δράστες του ξυλοδαρμού έβγαζαν selfie στο αστυνομικό τμήμα | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Βύρωνας: Αμετανόητοι οι δράστες του ξυλοδαρμού έβγαζαν selfie στο αστυνομικό τμήμα

13:48 | 13/2/20

«Η διήμερη αποβολή δεν είναι λύση» λέει η αδερφή του θύματος - Στο σχολείο σήμερα η υπουργός Παιδείας

Κανένα ίχνος μεταμέλειας δεν φαίνεται να δείχνουν οι ανήλικοι δράστες του ξυλοδαρμού του
17χρονου μέσα σε σχολείο στο Βύρωνα, όπως φαίνεται από τη selfie που τράβηξε φίλος των τριών εκ των οκτώ προσαχθέντων, ενώ βρίσκονταν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που εξασφάλισε αποκλειστικά το VyronasNews, νεαρός, ο οποίος είχε πάει για… συμπαράσταση στους φίλους του στο τμήμα, ανέβασε τη φωτογραφία σαν story στο Instagram , με τους τρεις προσαχθέντες στο βάθος, η οποία συνοδεύτηκε με την υβριστική φράση «Τ’ αδέρφια μου δεν μασάνε που@νες!».

Στον Βύρωνα πάντως έχουν αρχίσει δειλά-δειλά να ανοίγουν στόματα, τα οποία αναφέρονται σε συμμορίες ανηλίκων με συγκεκριμένες ονομασίες, ακόμα και χαρακτηριστικά λογότυπα, οι οποίοι εκφοβίζουν καθημερινά μαθητές.

Στην χθεσινή συνέλευση γονέων του σχολείου παρέστη και η αδελφή του μαθητή, η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας του ξυλοδαρμού του. Φανερά σοκαρισμένη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βοηθήστε μας να λυθεί το πρόβλημα. Η διήμερη αποβολή δεν είναι η λύση. Πολύ πιθανόν, οι γονείς μου σήμερα να πήγαιναν στην κηδεία του αδερφού μου…».

Υπενθυμίζουμε ότι ο μαθητής ξυλοκοπήθηκε προσπαθώντας να υπερασπιστεί την αδερφή του, η οποία δεχόταν συχνό bullying.


Στο σχολείο εκτάκτως η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Σύμφωνα με το VyronasNews η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως πήγε στις 9:30 σήμερα στο 1ο ΓΕΛ Βύρωνα, όπου έγινε το επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό του μαθητή.

Την υπουργό συνόδευσε η διευθύντρια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Α’ Αθήνας Ιωάννα Ψίνα. Σκοπός της επίσκεψής, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Χθες σε tweet της η Νίκη Κεραμέως έγραψε:
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών