ΣΥΡΙΖΑ για 25η Μαρτίου: Η φετινή επέτειος μας βρίσκει την ελληνική κοινωνία να δίνει μία κρίσιμη μάχη | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

ΣΥΡΙΖΑ για 25η Μαρτίου: Η φετινή επέτειος μας βρίσκει την ελληνική κοινωνία να δίνει μία κρίσιμη μάχη

13:01 | 25/3/20

«Δεν είναι για φανταχτερούς εορτασμούς. Είναι η ώρα της δράσης και της πράξης με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας»

Το μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας
δίνει μια ξεχωριστή, κρίσιμη μάχη», αναφερόμενος στην προσπάθεια που γίνεται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι «δεν είναι ώρα για φανταχτερούς εορτασμούς», υπογραμμίζοντας ότι «είναι η ώρα της δράσης και της πράξης με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας».

Αναλυτικά το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ:

Η φετινή επέτειος του Αγώνα για την Ανεξαρτησία, μας βρίσκει σε μια κρίσιμη στιγμή που το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας δίνει μια ξεχωριστή, κρίσιμη μάχη. Η 25η Μαρτίου μας επιτρέπει να στοχαστούμε κριτικά, να τιμήσουμε τη διαρκή επιθυμία του ανθρώπου για Ελευθερία και Δικαιοσύνη, να αναλογιστούμε την επαναστατική δύναμη του ιστορικά απρόβλεπτου που αλλάζει ισορροπίες οι οποίες μέχρι χτες φάνταζαν αδιατάρακτες.

Δεν είναι η ώρα για μεγάλα λόγια, δεν είναι ώρα για φανταχτερούς εορτασμούς. Είναι η ώρα της δράσης και της πράξης με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας, της προκοπής και της ευημερίας της χώρας μας και του λαού μας. Είναι η ώρα του έμπρακτου σεβασμού στους αγωνιστές και τους πρωτεργάτες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών