Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Έκλαιγα και εγώ – Αυτό που ζήσαμε δεν περιγράφεται (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Έκλαιγα και εγώ – Αυτό που ζήσαμε δεν περιγράφεται (βίντεο)

01:20 | 28/4/20

«Είναι δική μου ιδέα, δική μου σκέψη και δική μου η ευθύνη»

Κύμα αντιδράσεων ξεσήκωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τη συναυλία που έδωσε το Σάββατο πάνω σε ένα κινούμενο φορτηγό. Η καλλιτέχνιδα μίλησε στην εκπομπή «Live News» του Mega με ποιο σκεπτικό πήρε την απόφαση να δώσει αυτή τη συναυλία αλλά και για το πώς ένιωσε όσο βρισκόταν πάνω στο φορτηγό.

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη ανέφερε ότι τις 44 μέρες που βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι της προσπαθούσε να σκεφτεί έναν τρόπο να έρθει σε επαφή με τον κόσμο και την κοινωνία, προκειμένου να δώσει χαρά και αισιοδοξία.

«Αφού δεν μπορεί ο κόσμος να έρθει σε μένα, μήπως μπορώ να βρω τον τρόπο να πάω εγώ σ’ αυτόν. Είναι δική μου ιδέα, δική μου σκέψη και δική μου η ευθύνη» ανέφερε και πρόσθεσε πως η βοήθεια του δήμου της Αθήνας ήταν καταλυτική προκειμένου να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αυτή η συναυλία.

«Ο δήμαρχος την υλοποίησε με τον καλύτερο τρόπο» είπε.

Η διάρκεια της συναυλίας ήταν περίπου 3,5 ώρες και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη περιγράφοντας την εμπειρία τόνισε πως τόσο η ίδια με τους μουσικούς της επισκέφτηκαν αρκετές περιοχές της Αθήνας, χωρίς να σκέφτονται την ταλαιπωρία.

«Ήθελα να δώσω χαρά, να δώσω λίγη αισιοδοξία στους συμπολίτες μου. Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους. Αισθάνθηκα ασύλληπτα συναισθήματα. ‘Ο,τι και να πω ωχριά στην πραγματικότητα. Ήταν εικόνες που θα μείνουν ανεξίτηλες στη ζωή μου» είπε και σημειώσε πως η συναυλία αυτή ήταν το δικό της «ευχαριστώ» στο προσωπικό που δίνει καθημερινά τη μάχη του με τον κορονοϊό.

«Η ιδέα αυτή γεννήθηκε για να πάω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους νοσηλευτές, τους γιατρούς και όλους όσους μας βοήθησαν και μας στήριξαν για να κρατηθεί η ζωή μας εκεί που πρέπει να κρατηθεί» ανέφερε και τόνισε ότι ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας.

«Αυτό που ζήσαμε πάνω στην πλατφόρμα δεν περιγράφεται με λέξεις. Είναι πάνω από μας. Είναι συγκλονιστικό. Και γω έκλαιγα κάποια στιγμή. Ήταν κάτι θεϊκό αυτό που συνέβαινε εκείνη την ώρα. Ήταν μαγικό. Ήταν συγκλονιστικό».πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top