Δημοσιογράφος του BBC «έκανε σeξ» σε βίντεο για την ενίσχυση του βρετανικού ΕΣΥ | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Δημοσιογράφος του BBC «έκανε σeξ» σε βίντεο για την ενίσχυση του βρετανικού ΕΣΥ

12:28 | 29/4/20

Οι σκηνές κρίθηκαν ακατάλληλες και τελικά το βίντεο ξανακυκλοφόρησε χωρίς αυτές

Η δημοσιογράφος του BBC Ireland Έμα Βάρντι είχε αρκετά τολμηρή συμμετοχή σε ένα βίντεο που γυρίστηκε για καλό σκοπό,
την ενίσχυση του βρετανικού ΕΣΥ στο πλαίσιο της μάχης με τον κορονοϊό.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Belfast Telegraph, το BBC δεν συμμερίστηκε την πρόθεσή της να βοηθήσει, με τον συγκεκριμένο τρόπο κι έτσι το βίντεο επαναδημοσιεύτηκε, αυτή τη φορά χωρίς τις επίμαχες σκηνές. 

Ο σύντροφος της Βάρντι Άαρον Άνταμς γύρισε μαζί με τους συμπαίκτες  του ένα βίντεο χιουμοριστική αντιγραφή του βίντεο κλιπ του «I want to break free» των Queen.Στις διάφορες χιουμοριστικές εμφανίσεις των παικτών, που μιμούνταν σκηνές από το βίντεο κλιπ, η Βάρντι συμμετείχε σε σκηνή δήθεν σeξ με τον σύντροφό της.

Το βίντεο ανέβηκε αρχικά στους λογαριασμούς του ζευγαριού στο Twitter και τη σελίδα της ομάδας στο Facebook. Ωστόσο λίγο αργότερα δημοσιοποιήθηκε η δεύτερη εκδοχή του, χωρίς τη Βάρντι και τη σκηνή του «σeξ». 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι επικεφαλής του BBC τόσο στο  Μπέλφαστ όσο και στο Λονδίνο δεν είδαν με καλό μάτι τη συμμετοχή της βραβευμένης δημοσιογράφου με τέτοιο τρόπο στο βίντεο. Ακολούθησε ένα email στην αίθουσα σύνταξης του BBC, στην οποία οι διεύθυνση υπενθύμιζε τη σωστή χρήση των social media, ειδικά με φόντο την πανδημία του κορονοϊού.

Το βίντεο τελικά κατέβηκε και ξανανέβηκε, χωρίς τις σκηνές στο κρεβάτι.

«Έγινε με χιούμορ αλλά και η Έμα αποδέχεται πως ήταν απρεπές και η σκηνή αφαιρέθηκε από το βίντεο» δήλωσε εκπρόσωπος του βρετανικού δικτύου.

Ορισμένοι είχαν ωστόσο προλάβει να κατεβάσουν και να κρατήσουν το αρχικό βίντεο, όπως η Daily Mail.


- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top