Άδωνις Γεωργιάδης: Το κράτος έχει φθάσει στα όρια των αντοχών του (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Άδωνις Γεωργιάδης: Το κράτος έχει φθάσει στα όρια των αντοχών του (βίντεο)

13:07 | 25/5/20

«Ο χώρος του πολιτισμού θα πληγεί περισσότερο από όλους τους άλλους»

«Στην κρίση αυτή όλοι θα χάσουμε από λίγο». Αυτό είπε σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης .

«Το μείζον που προσπαθεί η κυβέρνηση είναι να χάσουμε δίκαια όλοι από λίγο και όχι κάποιοι να χάσουν και κάποιοι να κερδίσουν. Ύφεση χωρίς να χάσουμε όλοι από λίγο δεν υπάρχει» είπε μιλώντας στο Mega.

Ο κ. Γεωργιάδης ξεκίνησε την τοποθέτηση του αναφερόμενος στις επιχειρήσεις που δεν έχουν πρόσβαση σε εξωτερικούς χώρους και τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί μία λύση, δεν υπάρχει όμως εύκολη απάντηση.

«Αυτό που συζητάμε αυτήν την περίοδο με τους ειδικούς είναι τα πρωτόκολλα ασφαλείας, τα οποία θα πρέπει να τηρούνται σε τέτοιες περιπτώσεις» είπε.

Για την οικονομική στήριξη των επιχειρήσεων, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «κάναμε ό,τι ήταν δυνατό να γίνει. Το κράτος έχει φθάσει στα όρια των αντοχών του. Η χώρα έχει προχωρήσει σε γιγαντιαίες μεταβιβάσεις προς τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους για να κρατήσουμε όρθια την οικονομία».

Ο υπουργός αναφέρθηκε και στον χώρο του πολιτισμού. Όπως είπε είναι ο χώρος που μάλλον θα πληγεί περισσότερο από όλους τους άλλους από την κρίση. Κι αυτό διότι πολύ δύσκολα θα πάει κάποιος σε ένα κλειστό θέατρο, ενώ παράλληλα χάθηκε η καλή περίοδος των προηγούμενων μηνών.πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top