Άφαντος ο «δράκος της Λευκίμμης» – Οι Αρχές χτενίζουν την Κέρκυρα | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Άφαντος ο «δράκος της Λευκίμμης» – Οι Αρχές χτενίζουν την Κέρκυρα

17:12 | 12/5/20

Πιέσεις και από τη Μεγάλη Βρετανία για να βρεθεί ο 47χρονος

«Συναγερμό» στις Αρχές προκάλεσε η περιπέτεια μιας 34χρονης στην Κέρκυρα, η οποία βρέθηκε τελικά σε μια καλύβα στην περιοχή Αγίου Πέτρου Λευκίμμης και η οποία κατήγγειλε πως «είχε πέσει θύμα απαγωγής και πολλαπλού βιασμού από τον "δράκο" της Λευκίμμης».

Ο συγκεκριμένος άνδρας, το 2012 είχε καταδικαστεί σε 53 χρόνια κάθειρξης, για έξι βιασμούς, νεαρών κοριτσιών, τουριστριών από τη Μεγάλη Βρετανία, αλλά αποφυλακίστηκε κάποια χρόνια αργότερα, καθώς αξιοποίησε τις ευνοϊκές για εκείνον διατάξεις του νόμου, συνεχίζει να αναζητείται.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στη νότια Κέρκυρα, όπου φαίνεται πως βρίσκει καταφύγιο ο 47χρονος άνδρας, καθώς κατάγεται από την περιοχή και τη γνωρίζει αρκετά καλά.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι πιέσεις από τη Μεγάλη Βρετανία για τη σύλληψή του και την εκ νέου τιμωρία του, όπως αναφέρθηκε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, ανάμεσα στα οποία είναι και το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άνδρας χρίζει φαρμακευτικής αγωγής, καθώς και ότι είναι άνεργος για καιρό -συνεπώς δεν έχει καθόλου χρήματα για να ζήσει.πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top