Αγοραστός για ένταση στη Λάρισα: H συμπεριφορά των Ρομά δεν ήταν η πρέπουσα | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Αγοραστός για ένταση στη Λάρισα: H συμπεριφορά των Ρομά δεν ήταν η πρέπουσα

09:22 | 16/5/20

Οι δηλώσεις του περιφερειάρχη Θεσσαλίας για τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη

Για τις εξελίξεις στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και την συνοικία Ρομά της περιοχής, όπου χτες το μεσημέρι ομάδα κατοίκων προχώρησε σε επεισόδια, αμφισβητώντας την δειγματοληψία που έγινε σε
κάποιους ανθρώπους, αναφέρθηκε σε δήλωση του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ο κ. Αγοραστός σημείωσε ότι «η συμπεριφορά της ομάδας των Ρομά δεν ήταν η πρέπουσα», ενώ απαντώντας σε όλους αυτούς που αμφισβητούν την δειγματοληψία τόνισε ότι «το τεστ για τον έλεγχο του κορονοϊού είναι το PCR, το οποίο πραγματοποιείται από τον ΕΟΔΥ και από τα πιστοποιημένα ιδιωτικά κέντρα και όχι το τεστ αντισωμάτων το οποίο είναι για επιδημιολογική μελέτη».

Μεταξύ άλλων ο κ. Αγοραστός εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα χτεσινά γεγονότα, τονίζοντας ότι «προκαλεί υποψίες η προσπάθεια ανθρώπων της συνοικίας που επιχείρησαν να αμφισβητήσουν την δειγματοληψία, πραγματοποιώντας τεστ αντισωμάτων».

Μιλώντας για το επιχειρησιακό σχέδιο ο κ. Αγοραστός τόνισε ότι με βάση τις αποφάσεις της Πολιτικής Προστασίας, θα υπάρξει αυστηρή επιτήρηση στις 22:00 με 6 το πρωί, στην συγκεκριμένη περιοχή υποστηρίζοντας ότι θα συνεχιστεί και η δειγματοληψία τις επόμενες ημέρες.

Αναφορικά με την προσπάθεια για την μεταφορά των 35 κρουσμάτων από την περιοχή της Νέας Σμύρνης στο Κέντρο Αποκατάστασης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας σημείωσε ότι θα γίνει προσπάθεια και αύριο, ώστε να οδηγηθούν στο Κέντρο για την προστασία αυτών των ανθρώπων.


- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top