Ένας 17χρονος κινδύνεψε σοβαρά όταν πήδηξε από Φάρο στη Ναύπακτο για ένα στοίχημα (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Ένας 17χρονος κινδύνεψε σοβαρά όταν πήδηξε από Φάρο στη Ναύπακτο για ένα στοίχημα (βίντεο)

20:06 | 18/5/20

Δείτε καρέ-καρέ τις στιγμές της πτώσης

Ένα στοίχημα μεταξύ παιδιών φαίνεται πως παραλίγο να κοστίσει τη ζωή σε έναν 17χρονο στη Ναύπακτο.
Όπως μετέδωσε το npress.gr παιδί πήδηξε από τον Φάρο στο λιμάνι της πόλης για να κάνει βουτιά στην θάλασσα, όμως δεν έπεσε στην θάλασσα, αλλά στο τσιμέντο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το παιδί ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση και δύο άλλοι νεαροί πήδηξαν από την απέναντι πλευρά και τον γύρισαν να παίρνει αέρα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και φαίνεται ότι ήταν αρκετά τυχερός καθώς όπως ενημέρωσε η οικογένειά του τραυματίστηκε στη μέση και στον αστράγαλό του ενώ η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Το συμβάν φέρεται να βιντεοσκοπούσαν οι φίλοι του. Στο βίντεο φαίνεται ο 17χρονος να έχει ανέβει στις πολεμίστρες του Φάρου. Αρχικά διστάζει να πηδήξει αλλά εν τέλει το έκανε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.Όπως ανέφερε το τοπικό site η οικογένεια ανέφερε ότι το παιδί ανέβηκε στον Φάρο για ένα στοίχημα που έβαλε για μικρό χρηματικό ποσό.

«Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση του απλού κόσμου και μόνο αυτό! Οι αρχές απών! Να ευχαριστήσω τον Θεό που τον άφησε να ζήσει. Ελπίζω να είναι το τελευταίο παιδί που το κάνει αυτό το λάθος.. Λίγο προσοχή ζητείται από τις αρχές της πόλης…», ανέφερε η μητέρα σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Παράλληλα ανέβασε την φωτογραφία του γιου της στην άκρη του φάρου και έγραψε: «αυτό το παιδί δεν το είδε κανείς; Το λιμάνι ήταν γεμάτο από κόσμο».

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top