Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Μειώνονται οι ύποπτοι – Στο επίκεντρο τα κινητά τηλέφωνα | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Μειώνονται οι ύποπτοι – Στο επίκεντρο τα κινητά τηλέφωνα

13:00 | 31/5/20

Τι ανέφερε καταστηματάρχης για την περιβόητη «μαυροφορεμένη»

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της «μαυροφορεμένης» που πέταξε βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι αρχές έχουν καταλήξει σε τρεις γυναίκες από τον προσωπικό κύκλο της 34χρονης, με μία περίπτωση να θεωρείται πιο ύποπτη.

Παράλληλα, οι αρχές περιμένουν και τα ίχνη των κινητών τηλεφώνων από εκείνη την ημέρα, προκειμένου να ξεκαθαριστεί το τοπίο.

Επιπλέον, στον ΑΝΤ1 μίλησε ένας καταστηματάρχης, ο οποίος υποστήριξε ότι θα μπορούσε να αναγνωρίσει τη γυναίκα, σημειώνοντας ότι είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια.

«Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η φυγή της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. Σταμάτα εδώ της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε. Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά» είπε χαρακτηριστικά ο καταστηματάρχης.

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών