Γιατί πρέπει να βάλεις ένα παγάκι πάνω σε ένα μπιφτέκι που ψήνεται | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Γιατί πρέπει να βάλεις ένα παγάκι πάνω σε ένα μπιφτέκι που ψήνεται

12:49 | 20/5/20

Το κόλπο που θα σε εντυπωσιάσει

Η μαγειρική πάντα μας εκπλήσσει ενώ όσο περνούν τα χρόνια μαθαίνουμε και καινούργια πράγματα.
Ένα από αυτά είναι το ότι μαθαίνουμε πώς να κάνουμε και το σωστό ψήσιμο του φαγητού μας. Για παράδειγμα το ψήσιμο του μπιφτεκιού.

Γνωρίζεις, λοιπόν, γιατί πρέπει να βάζεις ένα παγάκι πάνω σε ένα μπιφτέκι που ψήνεται; Στην πραγματικότητα θα πρέπει να το βάζεις για να γίνει το μπιφτέκι σου πιο αφράτο. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Γιατί πολύ απλά, είναι η κατάλληλη στιγμή όσο ψήνεται να βραχεί με νερό. Θα τραβήξει την απαραίτητη υγρασία και δε θα γίνει καθόλου σκληρό.

Φυσικά το ιδανικό ψήσιμο για το μπιφτέκι είναι στη σχάρα η οποία είναι σημαντικό να είναι καλά καθαρισμένη. Τη σχάρα λοιπόν την καθαρίζεις με αλουμινόχαρτο ή με κρεμμύδι τα οποία τα τρίβεις επάνω της.

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top