Γιατρός παραδέχθηκε δημοσίως ότι δεν έχει κάνει μπάνιο με σαπούνι εδώ και 4 χρόνια (βίντεο) | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Γιατρός παραδέχθηκε δημοσίως ότι δεν έχει κάνει μπάνιο με σαπούνι εδώ και 4 χρόνια (βίντεο)

14:07 | 27/5/20

«Οι οικείοι μου είπαν πως δεν μυρίζω» δήλωσε ο Αμερικανός

Γιατρός παραδέχθηκε δημοσίως πως δεν έχει κάνει μπάνιο με σαπούνι εδώ και 4 χρόνια, αφήνοντας έκπληκτους τους τηλεθεατές.

Όπως αναφέρει η Metro, ο Αμερικανός James Hamblin άφησε άφωνους τους παρουσιαστές της τηλεοπτικής εκπομπής This Morning, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους σταμάτησε να χρησιμοποιεί σαπούνι.

Τόνισε πως ήθελε να αποδείξει πως προϊόντα όπως το σαπούνι ή τα σαμπουάν είναι βλαβερά για την υγεία, ενώ εξήγησε πως όταν κάνει ντους ξεπλένεται μόνο με νερό.Όπως είναι φυσικό μετά από αυτό προέκυψε το ερώτημα τι γίνεται με την μυρωδιά.

Έτσι ο παρουσιαστής τον ρώτησε: «Μυρίζεις ωραία;».

O Δρ Hamblin γέλασε και απάντησε: «Ναι. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να συνηθίσω, αλλά δεν μυρίζω όπως μου λένε» και συνέχισε: «Ρώτησα τους οικείους μου αν μυρίζω. Τους ζήτησα να είναι ειλικρινείς μαζί μου και απάντησαν πως δεν μυρίζω».

Για το πότε αποφάσισε να μην χρησιμοποιεί αφρόλουτρο, ο Hamblin είπε: «Ήταν μέρος της προσπάθειας να γίνω λίγο πιο μινιμαλιστής. Ήθελα να δω αν μπορούσα. Ταυτόχρονα, έμαθα για τα μικρόβια του δέρματος σε ένα θέμα που δούλευα. Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν τρισεκατομμύρια μικροοργανισμοί στο δέρμα. Τότε σκέφτηκα γιατί τα ξεπλένουμε αν είναι κάτι που θα μπορούσε να μας βοηθήσει. Άρχισα λοιπόν να πειραματίζομαι με αυτό. Πλένω ακόμα τα χέρια μου με σαπούνι, αλλά το σώμα μόνο με νερό».

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών