Μήνυση από την Περιφέρεια βορείου Αιγαίου σε ομάδα αιτούντων άσυλο στη Μόρια: «Αμφισβητούν την εθνική μας κυριαρχία» | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μήνυση από την Περιφέρεια βορείου Αιγαίου σε ομάδα αιτούντων άσυλο στη Μόρια: «Αμφισβητούν την εθνική μας κυριαρχία»

10:12 | 26/5/20

Σε ανάρτησή τους μιλούσαν για «ελληνικό τμήμα της Λέσβου»

Στον εισαγγελέα προσφεύγει η Περιφέρεια βορείου Αιγαίου, κατά της αυτοοργανωμένης ομάδας αιτούντων άσυλο που
διαμένουν στον καταυλισμό της Μόριας «Moria Corona Awareness Team», η σε ανακοίνωσή της, είχε αναφερθεί σε «ελληνικό τμήμα του νησιού».

Ο περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι καταθέτει μηνυτήρια αναφορά στην αρμόδια εισαγγελία, θεωρώντας ότι η ομάδα αυτή των - Αφγανών κατά βάση - αιτούντων άσυλο, αμφισβήτησαν «την αδιαμφισβήτητη εθνική κυριαρχία μας».

Ας σημειωθεί ότι σε ανάρτησή της σε σελίδα που διαθέτουν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μόλις την περασμένη Παρασκευή 21 Μαΐου, η ομάδα αναφερόταν στο «…ελληνικό τμήμα της νήσου (Λέσβου)...», («…Greek side of island...»), και κατά τον κ. Μουντζούρη υπονοούσε ότι «το έδαφος της δομής δεν αποτελεί ελληνική επικράτεια».

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top