Νέο μήνυμα προς τον ελληνικό λαό ετοιμάζεται να απευθύνει την επόμενη βδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Νέο μήνυμα προς τον ελληνικό λαό ετοιμάζεται να απευθύνει την επόμενη βδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

17:33 | 11/5/20

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πραγματοποιηθεί μόλις λάβει έχει το συνολικό απολογιστικό σημείωμα από την μερική άρση των μέτρων

Σε νέο μήνυμα προς τον ελληνικό λαό ετοιμάζεται να προχωρήσει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την επόμενη εβδομάδα.
Αυτό που περιμένει προκειμένου να απευθυνθεί και πάλι στους πολίτες από το γραφείο του, είναι να του δοθεί το συνολικό απολογιστικό σημείωμα για την πορεία της πρώτης φάσης της μερικής αποκλιμάκωσης των περιορισμών τόσο σε επιδημιολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο προκειμένου να οριστικοποιηθούν ακολούθως τα επόμενα βήματα και οι ημερομηνίες - ορόσημο για τις υπόλοιπες άρσεις. Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως να αλλάξει ένα μέρος από το αρχικό χρονοδιάγραμμα.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι προς τα τέλη της εβδομάδας και σίγουρα εντός του Σαββατοκύριακου θα υπάρξουν αλλεπάλληλες συσκέψεις μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών και της ομάδας των λοιμωξιολόγων υπό τον καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα προκειμένου να «κλειδώσει» η επιστροφή στην κανονικότητα έτσι τουλάχιστον όπως διαμορφώνεται μετά το πέρας του πρώτου κύματος της πανδημίας. Όταν καταλήξουν θα βγει και ο πρωθυπουργός να ξαναμιλήσει στον ελληνικό λαό.

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top