Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο με τη στήριξη της ΑΔΕΔΥ | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο με τη στήριξη της ΑΔΕΔΥ

13:10 | 18/5/20

Κόκκινο πανί η ζωντανή μετάδοση από την τάξη

Ραντεβού στα Προπύλαια δίνουν αύριο στις 13:00 ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, που έχουν προγραμματίσει πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, το οποίο στηρίζει η ΑΔΕΔΥ.

Οι εκπαιδευτικοί αντιδρούν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΛΜΕ, στο πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση για την Παιδεία, στο άνοιγμα των σχολείων που έγινε «χωρίς να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών», αλλά και στη ζωντανή μετάδοση του μαθήματος που θέτει «σε κίνδυνο τα προσωπικά δεδομένα ανηλίκων μαθητών και εκπαιδευτικών καθώς και τις αρχές που διέπουν την ίδια την παιδαγωγική διαδικασία».

Η Ομοσπονδία ζητά επίσης να αυξηθεί η χρηματοδότηση της δημόσιας εκπαίδευσης από τον κρατικό προϋπολογισμό και καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς σε 3ωρη στάση εργασίας (11 έως 2 μ.μ.)

«Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τις δράσεις μας μέχρι τη δικαίωση» αναφέρει στη δική της ανακοίνωση η ΔΟΕ.

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top