Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 31χρονου που είχε «ρημάξει» σπίτια στην Αττική μοιράζοντας φυλλάδια για τον κορονοϊό | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 31χρονου που είχε «ρημάξει» σπίτια στην Αττική μοιράζοντας φυλλάδια για τον κορονοϊό

19:31 | 11/5/20

Έκκληση στους πολίτες για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας

Στη δημοσιότητα, έδωσαν οι Αρχές, τα στοιχεία 31χρονου ο οποίος φαίνεται πως είχε «ρημάξει» σπίτια στην Αττική.
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας του 31χρονου αλλοδαπού ο οποίος κατηγορείται ότι διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο 31χρονος κατηγορείται ότι διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής και συνελήφθη την 28-4-2020 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το κόλπο με τα φυλλάδια για τον κορονοϊό

Ο 31χρονος είχε συλληφθεί τον Απρίλιο στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομία, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος μαζί με συνεργούς του που αναζητούνται, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, ως προς τον τρόπο δράσης, κινούμενοι κατά τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες με αυτοκίνητο, στοχοποιούσαν σπίτια και παραβιάζοντας με διαρρηκτικά εργαλεία σημεία εισόδου τους, αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα αξίας.

Χαρακτηριστικό του τρόπου δράσης τους μάλιστα ήταν ότι, προκειμένου να προσεγγίζουν, χωρίς να κινούν υποψίες, τις οικίες που είχαν στοχοποιήσει προς διάρρηξη, αλλά και να δικαιολογούν την παρουσία τους σε περίπτωση που γίνονταν αντιληπτοί από τους ενοίκους, προσποιούνταν τους διανομείς διαφόρων ειδών φυλλαδίων που έφεραν, όπως ενημέρωσης για τον κορωνοϊό Covid -19 ή διαφημιστικών σούπερ μάρκετ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την αστυνομία.

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top