Συγκινεί η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη: Θέλω να βλέπω τα καθαρά της μάτια, δεν είναι αυτή που πρέπει να ντρέπεται (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Συγκινεί η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη: Θέλω να βλέπω τα καθαρά της μάτια, δεν είναι αυτή που πρέπει να ντρέπεται (βίντεο)

21:17 | 18/5/20

«Μακάρι να ήμουν πουλάκι να τους παρηγορούσα στην Αθήνα που τους έβλεπα από την τηλεόραση»

Για πρώτη φορά μίλησε δημόσια η γιαγιά της αδικοχαμένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Η κ. Ελένη μίλησε
στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την εγγονή της: «Ήταν ένα υπέροχο κορίτσι, πώς βρέθηκαν αυτοί οι κακοί άνθρωποι στον δρόμο της και της έκαναν τέτοιο κακό. Παναγία μου γιατί δεν το προστάτεψες το κορίτσι μας, γιατί έδωσες τέτοιο κακό στους γονείς της»

Όλο αυτό το διάστημα εκείνη παρακολουθούσε το δράμα που ζούσε ο γιος και η νύφη της κατά τη διάρκεια της δίκης.

«Μακάρι να ήμουν πουλάκι να τους παρηγορούσα στην Αθήνα που τους έβλεπα από την τηλεόραση. Η Κούλα έλεγε για να ξεσπάσει, ο Γιάννη τα κρατάει όλα μέσα του. Μεγάλο το βάσανο της μάνας. Εγώ κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να είμαι δίπλα τους. Να μην αξιώσει κανέναν γονιό, καμιά γιαγιά, κανέναν παππού τέτοιο κακό», είπε η γιαγιά.

Η κυρία Ελένη συγκινεί όταν λέει ότι ένιωσε μία ανακούφιση όταν άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου.

«Κάπως ξελάφρωσα. Ένιωσα ότι η ψυχούλα της Ελένης γαλήνεψε. Αυτό περίμενε κι εκείνη, άλλωστε τους είχε πει ότι ο μπαμπάς της θα τους βρει. Μακάρι να είναι η τελευταία που της συνέβη κάτι τέτοιο», είπε.

Η ίδια ζητά να μην καλύπτουν τα ΜΜΕ τα μάτια της Ελένης όταν δείχνουν τη φωτογραφίας της.: «Θέλω να βλέπω τα καθαρά της μάτια, δεν είναι αυτή που πρέπει να ντρέπεται, ούτε αυτή που έκανε κάτι κακό».

Τέλος δεν παρέλειψε τέλος να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και τη συμπαράσταση που έχουν δείξει στην οικογένειά της στην τραγωδία που βιώνουν.πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top