Το νέο σποτ της Πολιτικής Προστασίας με την Κατερίνα Λέχου για την αποτροπή του συνωστισμού (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Το νέο σποτ της Πολιτικής Προστασίας με την Κατερίνα Λέχου για την αποτροπή του συνωστισμού (βίντεο)

00:58 | 11/5/20

Νέο σποτ από την Πολιτική Προστασία για την αποτροπή του συνωστισμού, με την Κατερίνα Λέχου να πρωταγωνιστεί

Η Πολιτική Προστασία μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν απέσυρε το σποτ με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη, για την σχετική καμπάνια.

Ωστόσο ένα δεύτερο βίντεο, αυτό με την ηθοποιό Κατερίνα Λέχου, θα συνεχίσει το έργο της Πολιτικής Προστασίας για να στείλει το μήνυμα προς τους πολίτες προκειμένου να τηρούν τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Το νέο σποτ αναφέρεται στον κίνδυνο που διατρέχουμε όλοι μας όταν δεν τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις και δεν αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό.

Ειδικά όταν πολλοί άνθρωποι ή πολύ μεγάλες παρέες μαζεύονται μαζί, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, όπως οι πλατείες, δημιουργούνται ιδανικές συνθήκες για την μετάδοση του ιού.

Το σποτ αυτό, μας προτρέπει να τηρούμε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα, ιδίως να αποφεύγουμε τον συνωστισμό, ώστε να μείνουμε ασφαλείς σήμερα και αύριο. Γιατί κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χτες.πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top